Nordic Film Music Days i Berlin - NOPA
  • EN
  • Kalender 04

Nordic Film Music Days i Berlin

Søknader om reisetilskudd behandles 28.11.
nordic-film-music-days-berlin-2018-03-foto-thomas-kolbein-bjork-olsen-berlinkontoret_orig
Eirik Myhr deltok på Nordic Film Music Days i 2018. Foto: Thomas Olsen

22.–25. februar 2020 er det klart for nok en utgave av Nordic Film Music Days i Berlin – midt under Berlinalen. Nordens egen filmmusikkpris inneholder både seminarer, speed meetings med regissører og produsenter, og ikke minst utdeling av årets Harpa-pris til den beste nordiske filmmusikken.

Arrangementet holdes i samarbeid med våre nordiske samarbeidspartnere, i tillegg til at vi samarbeider med Music Norway og Norsk Komponistforening.

I fjor dro ti NOPA-medlemmer til Berlin for å delta på Nordic Film Music Days. Flere av deltagerne kom i kontakt med filmregissører – som igjen førte til oppdrag. Les mer om hvordan Bendik Baksaas fikk sin første filmmusikkjobb i Berlin her.

Hoveddelen av arrangementet finner sted på de nordiske ambassadene i den tyske hovedstaden. Dette er en unik anledning for komponister til å få faglig påfyll og til å bygge nettverkskompetanse. Du kan også lese om tidligere arrangement og tidligere deltakere på http://www.nordicfilmmusicdays.com. Ytterligere programinformasjon vil følge når det er åpnet for registrering.

Fordi Harpa er en nordisk nettverksarena, er det reservert rom for alle deltakerne på samme hotell. Det en forutsetning for støttet deltakelse at det valgte hotellet benyttes minimum 24. og 25. februar.