• EN
  • Kalender 18

Vil du delta på Nordic Film Music Days i Berlin?

Søk om reisetilskudd!

nordic-film-music-days-berlin-2018-03-foto-thomas-kolbein-bjork-olsen-berlinkontoret_orig
Eirik Myhr deltok på Nordic Film Music Days i 2018. Foto: Thomas Olsen

22.–25. februar 2020 er det klart for nok en utgave av Nordic Film Music Days i Berlin – midt under Berlinalen. Nordens egen filmmusikkpris inneholder både seminarer, speed meetings med regissører og produsenter, og ikke minst utdeling av årets Harpa-pris til den beste nordiske filmmusikken.

NOPA ønsker å bidra til at komponister som jobber med filmmusikk får reise til Berlin og delta disse dagene. Vi bidrar med reisestøtte på kr 5000,- til de som får innvilget søknad.

I fjor dro ti NOPA-medlemmer til Berlin for å delta på Nordic Film Music Days. Flere av deltagerne kom i kontakt med filmregissører – som igjen førte til oppdrag. Les mer om hvordan Bendik Baksaas fikk sin første filmmusikkjobb i Berlin her.

Søknadsfrist 20. november 2019

Hoveddelen av arrangementet finner sted på de nordiske ambassadene i den tyske hovedstaden. Dette er en unik anledning for komponister til å få faglig påfyll og til å bygge nettverkskompetanse. Du kan også lese om tidligere arrangement og tidligere deltakere på http://www.nordicfilmmusicdays.com. Ytterligere programinformasjon vil følge når det er åpnet for registrering.

Fordi Harpa er en nordisk nettverksarena, er det reservert rom for alle deltakerne på samme hotell. Det en forutsetning for støttet deltakelse at det valgte hotellet benyttes minimum 24. og 25. februar.

SØK HER

2020 Reisestøtte til Nordic Film Music Days

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.