Slik lagrer vi informasjon - NOPA
  • EN
  • Kalender 29
Skjermbilde 2018-05-23 kl. 14.33.30

Hvorfor samler NOPA inn opplysninger?
NOPA behandler personopplysninger i vårt medlemssystem for å kunne drive medlemsorganisasjonen, jfr. Personopplysningsloven §8a.

Vi har også flere tilskuddsordninger og liknende hvor det er nødvendig å samle inn: navn, adresse, kjønn, epost, telefonnummer, CA-kode og eventuelle stipender du har blitt tildelt av NOPA.

Det er valgfritt å dele ytterligere personopplysninger med oss, og vi ber alltid om samtykke.

Som medlem i NOPA har du rett til innsyn om dine personopplysninger. Dersom du avslutter ditt medlemskap i NOPA, vil vi slette alle disse opplysningene. Unntak er det vi må beholde i henhold til annen lovgivning, for eksempel regnskapsloven.

Rettelse og sletting av personopplysninger
Du kan til enhver tid kontakte oss for å oppdatere dine personopplysninger, gi oss beskjed om hvilke personopplysninger du ønsker vi skal beholde. Hvis du ønsker at vi sletter alle personopplysninger er du også velkommen til å kontakte oss om det.

Bruk av cookies

“Cookies” – eller “informasjonskapsler” – er en standard teknologi som brukes av stort sett alle nettsider. En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt av nettstedet du besøker. Ved å bruke nopa.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Informasjonen vi samler inn bruker vi kun til å analysere trafikken på nopa.no gjennom Google Analytics, for eksempel hvor mange klikk vi får på hvert innlegg. Informasjonen brukes kun internt. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig. Google Analytics benytter seg av følgende cookies:

__utmz ser hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du landet på våre sider.

__utma viser hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange brukere vi har som er inne for første gang og hvor mange som kommer innom våre sider oftere.

__utmb og __utmc viser på hvor lenge du befinner deg inne på våre sider, og hvor lenge besøket varer. Disse slettes når du forlater våre sider.

Du kan endre innstillinger i nettleseren din for å godta eller avvise cookies. Du kan fortsatt bruke våre nettsider, dersom de slås av.

Har du flere spørsmål om hvordan NOPA lagrer og håndterer informasjon, kan du ta kontakt med NOPAs informasjonansvarlig: frank@nopa.no

Les mer om GDPR her.