Medlemstilbud – Økonomisk rådgivning - NOPA
  • EN
  • Kalender 24
Økonomisk Rådgivning 2021

Har du spørsmål om moms, ulike selskapsformer (AS, ENK osv.), skatteregler for selvstendig næringsdrivende og spørsmål rundt bokføring/regnskap? Alle våre medlemmer har muligheten til bistand og rådføring innen økonomifeltet. Det er regnskapsbyrået Gerhard & Sønn AS som tar imot henvendelsene fra NOPA-medlemmer.

Første time er gratis, og du får subsidiert pris på kr 550 per time inntil sju timer.

 

Fremgangsmåte

Send en kort henvendelse der du beskriver det du ønsker bistand til. NOPA har etter hvert en del erfaring med økonomiske spørsmål, men om vi ikke kan hjelpe deg, vil du bli satt i kontakt med en ansatt i Gerhard & Sønn AS.

Vi har som mål at alle henvendelser skal svares på innen fem virkedager.

NOPA tilbyr ikke regnskapstjenester eller bokføring på vegne av medlemmer, men vil derimot kunne svare på spørsmål knyttet til dette.

Betingelser

Henvendelser som kan svares på i én e-post eller telefonsamtale er gratis, utover dette må medlemmer betale en egenandel på kr 550 per time inkl. mva, og innen et omfang på inntil sju timer totalt. Det tilbys kun én gratis rådgivning (per telefon eller epost) per medlem per år. Ønsker man økonomisk hjelp flere ganger tilkommer det en egenandel på kr 550 per time inkl. mva.

Om Gerhard & Sønn AS

Selskapet har 40 ansatte, og en stor kundeportefølje innenfor kulturfeltet og hovedsakelig musikk. De kjenner bransjen godt, og jobber med alt fra store festivaler, mange bransjeorganisasjoner, til enkeltpersonforetak som kun har et par bilag i året.