Hildur Guðnadóttir til Nordic Film Music Days - NOPA
  • EN
  • Kalender 04

Hildur Guðnadóttir til Nordic Film Music Days

Lær av den prisvinnende filmkomponisten.
hildur6

Hildur Guðnadóttir har vunnet priser for musikken til HBO-serien Chernobyl (Emmy og Grammy) og filmen Joker (Golden Globe og Oscar-nominasjon).

Hun har komponert musikk til “Sicario: Day of the Soldado”, “Mary Magdalene” og flere teater- og danseforestillinger. Guðnadóttir startet som musiker, med cello som instrument, og har utdanning fra Iceland Academy of Arts, samt Universität der Künste Berlin.

På Nordic Film Music Days vil hun dele hvordan hun arbeider – hvordan velger hun hvilke prosjekter hun går for? Intervjuer er Kaisa Rönkkö, Finland Executive Director Music Finland.

Nordic Film Music Days holdes 23.–24. februar i Berlin i forbindelse med Berlinalen. Festivalen retter seg mot komponister i Norden som lager musikk til TV og film, og er en mulighet for å møte kolleger, men også regissører og produsenter. NOPA er samarbeidspartner med filmfestivalen, og bidrar i programarbeidet. Kate Havnevik sitter i programkomiteen for NOPA.

Det er gratis å delta på seminarene på Nordic Film Music Days, som holdes mandag 24. februar på den de nordiske ambassadene i Berlin. På programmet står også temaer som synkronisering til film og TV, forlagskontrakter, samt en egen sesjon hvor filmkomponister kan pitche musikken sin. Se fullt program og registrer deg her.

NOPA, Norsk Komponistforening og Music Norway vil delta med en delegasjon.

Bli bedre kjent med arbeidet hennes her: