Vil du være med til Harpa Nordic Film Music Days?

NOPA har fått reisestøtte fra Music Norway for å sende fem filmkomponister til Harpa Nordic Film Music Days i Berlin i februar 2017. To-tre plasser er ledige. Kanskje det blir deg som får dra? Meld din interesse her!

Nordic Film Composers Day

De nominerte til HARPA-prisene blir presentert under Nordic Film Composers day 13. februar. Prisene blir delt ut på filmfestivalen i Cannes senere i 2017. I forbindelse med Nordic Film Composers day er det lagt opp til et dagsseminar på De nordiske ambassadene i Berlin, etterfulgt av en mottakelse samme sted.

 

Vi oppfordrer deltakere til å bruke oppholdet til å knytte kontakter med personer som deltar på Filmfestivalen i Berlin. På seminaret skal vi snakke om nordisk filmmusikk.  I samarbeid har de nordiske komponistforeningene har vi engasjert en erfaren musikkmanager til å booke møter mellom filmkomponister og fremtredende internasjonale filminstruktører og produsenter som er tilstede på Berlinalen.

To-tre norske filmkomponister vil bli plukket ut til å være med på seminaret og delta på disse møtene i Berlin. Disse får reisestøtte på kr. 3.500.

Keynote-talere på seminaret

Frans Bak (DK)
Jacob Groth (DK)
Atli Örvarsson (I)
Pessi Levanto (SF)
Gaute Storaas (N)
Johan Söderquist (S)
Frode Fjelheim (N)
Moderator: Tore Leifer, dansk filmjournalist

Temaer

Nordic composers in the international world.
Nordic composers developing and sticking to their own Nordic sound.

Les mer om Nordic Film Composers day på deres egne sider.

På ettermiddagen blir det fest med live nordisk filmmusikk!

Vi plukker altså ut to stykker som får være med. Du får vite om du får dra den 6. januar. Meld din interesse her:

Del dette innlegget

Tilbake til toppen