NOPA på by:Larm 2023 - NOPA
  • EN
  • Kalender 04

NOPA på by:Larm 2023

NOPA fortsetter sitt samarbeid med by:Larm – den norske musikkbransjens største møtepunkt.
Delara Bylarm
Foto: Calle Huth

Vi håper å treffe mange NOPA-medlemmer og tilknyttede på by:Larm. NOPA kommer til å arrangere to faglige sesjoner og vil i tillegg dele ut NOPA-stipendet på 30.000 kroner til to unge låtskrivere som kommer til å prege norsk musikkliv fremover.

Du kan sjekke ut hele by:Larms konferanseprogram her. Husk at NOPA tilbyr rabatterte billetter som du kan søke om her. 

Under festivalen presenterer NOPA følgende arrangementer:

Kunstig intelligens og opphavere – på godt og vondt

Tid: Fredag 15, september kl. 12:00
Sted: Vulkan arena

KI bygger på alt som er gjort tidligere. De som har gjort grunnlaget har aldri blitt spurt, og har heller ikke gitt tillatelse. Er det da greit at big tech skal stikke av med pengene? Presenteres av NOPA og TONO.

In this panel we will address those questions, as well as discuss opportunities related to artificial intelligence. How can creators use AI to their advantage, and what pitfalls should one beware of? Ole Henrik Antonsen from NOPA, Inger Elise Mey from TONO, Arriën Molema from CIAM and Signe Eide – Musician, songwriter and master student studying Information Security and Digital Forensicswill do their best to answer these questions.

Tid: Torsdag 14. september kl. 14:00
Sted: Dansens hus 2

Under årets låtskriverprat vil Thomas og Amanda være innom alt fra prosess, til verktøyene de bruker og ikke kan leve uten, til kunstneriske veivalg og samarbeid, og ikke minst drivkraften bak deres arbeid.

NOPA har gleden av å presentere årets låtskriverprat med Thomas Kongshavn og Amanda Delara på by:Larm i 2023! Journalist og programleder Mona B. Riise er moderator.

NOPA-stipendet

Tid: Torsdag 14. september kl. 15:00
Sted: Pokalen

NOPA-stipendet har blitt delt ut på by:Larm siden 2014 for å hedre nye talenter. De nominerte er demoartistene fra Jury’́s Selection 2023.

NOPA-stipendet har blitt delt ut på by:Larm siden 2014 for å hedre nye talenter, og i 2023 deles det ut for tiende gang!