Delta på låtskrivercamp i LA – digitalt - NOPA
  • EN
  • Kalender 07

Delta på låtskrivercamp i LA – digitalt

Vi har tre plasser til NOPA-medlemmer/tilknytta. Søk om å delta her!
Nettside_NordicLA

Vil du lage musikk med amerikanske og danske låtskrivere? Og samtidig utvide kontaktnettverket ditt i Los Angeles? Nå kan du søke om å delta på den digitale låtskrivercampen NordicLA.

21.–27. juni skal norske, danske og amerikanske låtskrivere møtes i en uke – online – for å lage musikk sammen. I tillegg blir det også foredrag fra personer i den amerikanske bransjen. De siste årene har campen blitt avholdt fysisk i LA, og NOPA har sendt til sammen fem personer dit. På grunn av koronakrisen, blir campen digital i år.

Søk om å delta her

NordicLA er en god mulighet til å utvide nettverket ditt i LA samtidig som du får utvikle deg som låtskriver eller produsent, og knytte nye samarbeid på tvers av grensene. Campen passer for deg som lager musikk innenfor pop, hip hop eller R&B.

Søknadsfrist 2. juni (kl. 23.59).

Hvem kan søke?

Vi har tre plasser totalt, reservert NOPA-medlemmer og NOPA-tilknytta. For å delta trenger du et helt enkelt studio-oppsett hvor du kan arbeide fra, og en stødig internettilgang. Programmet vil gå fra 17.00–23.00 hver dag fra søndag 21.-juni til og med fredag 26. juni.

Hvem møter du på campen?

Navnene som er bekreftet til nå er:

  • Justin Sanley (Prince, Beck, Snoop Dog, Paul McCartney og flere)
  • Dawty Music (NeYo, Janelle Monae, Snoop Dog, French Montana, Wale og flere)
  • Sue Drew, GM Creative & Acquisitions, Kobalt Music Publishing
  • Susan Slamer (VP Music – Sony Pictures)
  • Nic Harcourt (radiovert)
  • Eli Brueggemann (Saturday Night Live (Justin Timberlake, Drake, Kanye West mm.

Hvem gjør utvelgelsen?

En jury på tre personer plukker ut de som får delta på campen. I årets jury sitter Magnus Bertelsen (tidligere deltager), Natalie Sandtorv (tidligere deltager) og Mats Lie Skåre.

Om NordicLA

NordicLA er en nordisk hub i Los Angeles, hvor alle kreative industrier mødes, også musikindustrien. Målsetningen er å bidra til at oppnå suksess i USA. NordicLA er startet av Grammy-vinner Kristian Riis, gitarist i Nephew, som selv har tilbragt mye til I LA.