– Fikk utrolig mye ut av campen - NOPA
  • EN
  • Kalender 07

– Fikk utrolig mye ut av campen

Natalie Sandtorv anbefaler å delta på NordicLAs låtskrivercamp.
IMG_0343
Natalie Sandtorv har knall psykisk helse. Foto: Marthe Vee

Natalie Sandtorv var en av deltagerne som fikk være med på låtskrivercampen i Los Angeles i regi av NordicLA. Sammen med produsentduoen 2nd Haf, fikk hun samarbeide med amerikanske låtskrivere og produsenter, og besøke studioer og selskaper i LA.

I år er hun en del av juryen som skal plukke ut tre personer som skal få delta på den digitale utgaven av låtskrivercampen 21.–27. juni.

I en hel uke skal norske, danske og amerikanske låtskrivere møtes i en uke – online – for å lage musikk sammen. I tillegg blir det også foredrag fra personer i den amerikanske bransjen. Søknadsfrist er 2. juni. 

Søk om å delta her

Sandtorv gir deg tips om hvorfor du bør søke og hva du får ut av campen:

– Hvem burde søke om å delta?

– Alle som er interessert i å jobbe med co-writing, og som vil prøve å skrive for andre artister. Jeg tror ikke det er viktig hvilken bakgrunn du har, men at man er åpen for andres ideer, kreativ med det materialet som kommer fram på session, og interessert i å jobbe i et høyt tempo.

– Anbefaler du å delta på campen (selv om den er digital)? 

– Jeg tror absolutt det kan være en veldig fin mulighet å være med på en digital camp. Man blir kjent med produsenter og låtskrivere fra Norden og USA, som kan være noen du klaffer skikkelig med og kan jobbe videre med framover. Så neste gang du drar til LA har man mange kontakter, som gjør det lettere å komme inn i bransjen. Må også nevne at de som driver campen er fantastiske mennesker med mange spennende kontakter som de oppriktig ønsker å sette deg i kontakt med. De er veldig nysgjerrige på hvem du er, og finner riktige samarbeidspartnere.

– Hva får man ut av den?

– Jeg fikk utrolig mye ut av denne campen. Flere av låtene jeg skrev på sessions skal utgis av større artister, jeg fikk flere sessions i LA etter at campen var over, og begynte å jobbe med et forlag så fort jeg kom hjem til Norge. Det åpnet seg en helt ny verden for meg hvor jeg får jobbet enda mer med deg jeg elsker, å skrive låter!