Høstprogrammet for NOPA - NOPA
  • EN
  • Kalender 14

Høstprogrammet for NOPA

Få en oversikt over alle medlemsarrangementene.

Kontordagen | Møst
Fra Kontordagen 2018. Foto: Nina Holtan

Kristiansand, Bergen, Oslo – vi er til stede i flere byer med faglige arrangementer og møteplasser høsten 2019.

Med 1200 medlemmer er vi Norges største organisasjon for komponister og tekstforfattere, og vi håper at du benytter deg av muligheten til å møte kolleger og utveksle erfaringer. Kanskje oppstår det nye samarbeid?

Har du spørsmål om arrangementene eller har du innspill til hva vi bør arrangere? Send en e-post til post@nopa.no.

Du finner alltid en fullstendig oversikt over arrangementene våre her.

 

OKTOBER

MEDLEMSKVELD FOR NYE MEDLEMMER

Er du et nytt NOPA-medlem som ønsker å bli kjent med oss? Vi arrangerer en uformell kveld i Kongens gate 24 på kontoret vårt. Kvelden vil bestå av korte presentasjoner av NOPAs arbeid og våre medlemstilbud. Vi byr også på litt mat og drikke! Påmelding her.

Når: 14. oktober

Hvor: NOPAs kontor, Kongens gate 24, 0153 Oslo

NOPA-AKADEMI: HARDWARE & SOFTWARE

I NOPA-akademiet går vi i dybden på den skapende prosessen. På neste akademi fordyper vi oss i hardware og software og deres rolle i kreative og kunstneriske prosesser. Kurset er todelt, hvor første dag vil dreie seg om hardware og andre dag om software. Påmelding her.

Når: 25.–26. oktober

Hvor: Høyskolen Kristiania, Christian Krohgsgt 32, Oslo

 

NOVEMBER

NOPAs PRISKONSERT

Igjen skal komponistene og tekstforfatterne hylles, når NOPA inviterer til priskonsert 5. november 2019. Det blir utdeling av NOPAs egne priser, blant annet årets verk og årets tekst. NOPA-medlemmer står på scenen og representerer en stor bredde av musikken som ble skapt det siste tiåret. Påmelding her.

Når: 5. november 18.00

Hvor: Cosmopolite scene, Vogts gate 64, 0477 Oslo

KONTORDAGEN: OSLO

Bli med på årets beste kontordag – seminaret for deg som jobber som selvstendig næringsdrivende med musikk. Her tar vi i bruk hele Kulturhuset i Oslo, og fyller det med debatter, inspirasjon, minikurs og veiledningsmøter. Vi tar opp temaer som: Hva får jeg i sykepenger? Hvordan skriver jeg den beste søknaden? Påmelding på www.kontordagen.no

Når: 14. november

Hvor: Kulturhuset, Oslo

PRØYSEN TEL BY’N

NOPA deler ut Prøysenprisene under konserten Prøysen tel by’n, som arrangeres for sjette gang. Konserten holdes på Alf Prøysens dødsdag, hvor norske artister fremfører Prøysen i ny drakt – for å hylle verkene som fremdeles står støtt i norsk kultur. Denne gangen kan du høre Knut Anders Sørum, Hilde Louise Asbjørnsen, Nils Med Skills og Ove Røsbak. Se arrangement her.

Når: 23. november 19.00–21.00

Hvor: Kulturkirken Jacob, Oslo