Delta på låtskrivercampen “We Make Music” i København - NOPA
  • EN
  • Kalender 04

Delta på låtskrivercampen “We Make Music” i København

På We Make Music møtes 14 kvinnelige musikkskapere fra Skandinavia for å lage ny musikk i fellesskap i København den 9.-13. oktober 2023. NOPA tilbyr tre plasser.
We Make Music
Rezwan Farmi og Astid Cordes på tidligere camp for kvinnelige låtskrivere. Foto: Daniel Nielsen / Autor

Hvem kan søke?

Campen er for kvinner (eller de som definerer seg som kvinner) som er produsenter, låtskrivere eller toplinere med profesjonelle ambisjoner innen populærmusikken. Utvelgelsen av deltagere gjøres av den danske arrangøren.

Vi har tre plasser totalt, reservert NOPA-medlemmer og tilknyttede. Deltagerne selv må dekke reise til og fra København.

Fristen for å søke er 28. august.

Gå hit for å søke!

Hvordan foregår campen?

De 14 deltagerne fordeles i grupper som består av minst to nasjonaliteter. Hver morgen settes det sammen nye grupper slik at man vil få muligheten til å jobbe med mange forskjellige utøvere. Gruppene settes sammen av campleder Astrid Cordes. Dette gjør campen veldig egnet for den som gjerne vil styrke sitt internasjonale nettverk.

Med på campen er også en gruppe artister som trenger nytt musikkmateriale. I år har vi fått bekreftet dansk/færøsk/tanzanianske Tamara og danske KAJA. Dette gir deg muligheten til å plassere en sang hos, og få en relasjon til noen virkelig spennende kunstnere.

Når: 9. – 13. oktober 2023.
Hvor: ”Akademiet”, Stefansgade 9, 2200 København
Frist for å søke: 28. august kl. 23:59
Du får svar: senest 1. september

Les om erfaringenen til tidligere norske deltagere.