We Make Music – København - NOPA
  • EN
  • Kalender 26

We Make Music – København

Låtskrivercamp i København. Hør hva NOPAs utvalgte gleder seg til.
We Make Music København
Foto: Marie Sahba / Ida Bjørvik - Julie Enger Børresen / Alexandra Gjerlausen - Tone Ravnå Bjørnstad / Christina Tviberg Pettersen

På We Make Music møtes 12 kvinnelige musikkskapere fra Skandinavia for å lage ny musikk i fellesskap i København den 20.-25. september 2021. NOPA har tre plasser på årets camp, og det er Julie Enger Børresen, Tone Ravnå Bjørnstad og Marie Sahba som er valgt ut til å delta.

 

Vi har tatt en prat med Julie, Tone og Marie om hvilke forventninger de har til låtskrivercampen.

 

Tone Ravnå Bjørnstad – produsent og låtskriver i hovedsak innenfor pop, hiphop og urban.

Det blir sykt fett å se hvordan gruppedynamikken på hele gruppa blir. Den store campen vil fungere som en heiagjeng for hverandre, og dele gleden over å skape sammen med andre, uten å føle at jeg er på ekstra utstilling og å slippe å forholde meg til de forenklingene vi bruker kjønn til å ramme oss inn i.

Jeg er veldig spent på hvordan det vil føles å kunne være bare “produsent”, og ikke “kvinnelig produsent” / hun ene dama som produserer på en låtskrivercamp. Dette blir første gangen jeg skal produsere på en camp hvor det faktisk er andre damer som produserer samtidig som meg!

 

Det er Girls Are Awesome, DJBFA, sammen med sine søsterorganisasjoner NOPA, svenske Skap og islandske FTT som inviterer til denne låtskrivercampen. Hver dag kommer det en ny artist som deltagerne skal skrive til.

 

Marie Sahba – topliner, tekstforfatter, komponist og produsent.

Jeg ser frem til å samarbeide med låtskrivere og produsenter med ulik bakgrunn og uttrykk, og forhåpentligvis vil det resultere i nye samarbeid på tvers av de nordiske grensene, fantastiske låter og masse ny inspirasjon.

Det siste året har det meste foregått online så jeg ser ekstra mye frem til å arbeide kreativt med andre i samme rom siden online-sessions virkelig ikke kan måle seg med «the real deal». 

 

Julie Enger Børresen – topliner, tekstforfatter og produsent. Tidligere låtskriver i Frk. Fryd.

Jeg gleder meg veldig til å skrive og bli kjent med nye mennesker! Jeg tror turen blir kreativ, utfordrende, lærerik og spennende. Gleder meg til å komme i gang!

 

Les mer om låtskrivercampen her.