Vil du jobbe med musikk i utlandet? - NOPA
  • EN
  • Kalender 03

Vil du jobbe med musikk i utlandet?

Låtskrivere og andre kulturaktører kan nå søke EU om midler til residensopphold i alle EU-land, samt et eget EØS-program for Romania.
Culture moves europe

Låtskrivere og andre kulturaktører kan nå søke EU om midler til residensopphold i alle EU-land. Oppholdet må være på minimum 7 netter og man må ha en samarbeidspartner i landet man ønsker å dra til.

Du finner mer informasjon og søknadsskjema her:  https://www.goethe.de/ins/be/en/kul/eur/cme.html

Skal du spesifikt søke om arbeidsopphold i Romania er det en egen ordning via EØS-midlene. Også her gjelder det at oppholdet må være minimum 7 netter, og man trenger en samarbeidspartner i Romania.

Du finner mer informasjon og søknadsskjema her: https://www.ro-cultura.ro/en/calls/bilateral-initiatives/bilateral-initiatives-artistic-residencies

NOPA er ikke deltaker i disse prosjektene, men vi oppfordrer interesserte medlemmer til å benytte ordningene. NOPA har kontakter i en del EU-land som kanskje kan være aktuelle som kontaktpunkt om dere trenger partnere for å kunne søke. NB! Husk at det tar en del tid å få svar på søknadene (minimum 7 uker) så opphold som er tenkt gjennomført i sommer bør søkes om så snart som mulig.  Dersom dere har spørsmål kan dere også kontakte NOPA-medlem og rådgiver Åsmund Prytz, tel 97184013, prytzas@gmail.com – som har kunnskap om ordningene.