Vil du delta på Nordic Film Music Days i Berlin? - NOPA
  • EN
  • Kalender 20

Vil du delta på Nordic Film Music Days i Berlin?

Søk om reisestipend her!
Nordic Film Music Days 2022

12. – 13. februar 2022 er det klart for nok en utgave av Nordic Film Music Days i Berlin – i forbindelse med Berlinalen. Nordens egen filmmusikkpris inneholder seminarer, mulighet for nettverksbygging og ikke minst utdeling av årets Harpa-pris til den beste nordiske filmmusikken.

NOPA ønsker å bidra til at komponister og produsenter som jobber — eller ønsker å jobbe — med filmmusikk får reise til Berlin og delta disse dagene. Vi bidrar med reisestøtte på kr 5000,- til de som får innvilget søknad om deltakelse, og det er et begrenset antall stipender.

Det er åpent for alle å søke om stipend.

Fordi Harpa er en nordisk nettverksarena er det reservert rom for alle deltakerne på samme hotell, i nærheten av de nordiske ambassadene. Det en forutsetning for støttet deltakelse at det valgte hotellet benyttes minimum 12. og 13. februar. Man må selv registrere seg for hotellovernatting på http://www.nordicfilmmusicdays.com (registreringen er ikke åpen enda).

 

SØKNADSFRIST 15. DESEMBER 2021

 

Hoveddelen av arrangementet finner sted på de nordiske ambassadene i den tyske hovedstaden. Dette er en unik anledning for komponister til å få faglig påfyll og til å bygge nettverkskompetanse. Du kan også lese om tidligere arrangement og tidligere deltakere på http://www.nordicfilmmusicdays.com.

 

Ytterligere programinformasjon vil følge når det er åpnet for registrering. Music Norway, NKF og NOPA er partnere i prosjektet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.