Velkommen til NOPAs høstfest - NOPA
  • EN
  • Kalender 26

Velkommen til NOPAs høstfest

NOPA inviterer til fagseminar og høstfest i Oslo 15. november. Det er noen få plasser igjen!
Charlotte forside
Velkommen til NOPAs høstfest! Det blir musikkinnslag ved Musikk fra Ævestaden, Sondre Lerche, Claudia Scott og Charlotte dos Santos. Foto: Jeff Hahn

NOPA inviterer til fagseminar og høstfest i Oslo for våre medlemmer, NOPA-tilknytta, kollegaer og venner. Vi håper å se deg enten du er helt ny i NOPA eller har vært med en stund!

Hvor: Pokalen/ Vulkan Arena, Vulkan 26, 0175 Oslo
Når: tirsdag 15. november 2022 kl. 13:00 (høstfest fra kl 18:30)

Vi har noen få plasser igjen, men kan ikke garantere hotellrom. Hotellreservasjoner kan sjekkes med Anker hotell (se info lengre ned i saken).

Fagseminaret er gratis, og høstfesten har en egenandel på kr 250,-. Inkludert i egenandelen er middagsbuffet og drikke til middagen.

Program

  • Kl. 13:00 – 15:00: “Hvordan lykkes med crowdfunding” med Christer Falck (strømmes på NOPAs facebookside)
  • Kl. 18:30 – 02:00: NOPAs høstfest
    • Middagsbuffet fra Mathallen
    • Musikk fra Ævestaden, Sondre Lerche, Claudia Scott og Charlotte dos Santos
    • Prisutdeling
o: Ilana Vasseur, Jenny Langlo, Anette Larsen, Hilde Solli.

Påmelding
Alle gjester må i år kjøpe sin egen billett for å være påmeldt høstfesten og fagseminaret. Vi har begrenset kapasitet, så vær raskt ute for å sikre deg billett:

Skaff deg billett til NOPAs høstfest her

Bestilling av hotell og reise

NOPA vil dekke rimelig reise og overnatting for deltakere som bor mer enn 10 mil utenfor Oslo sentrum, og oppfordrer alle til å også få med seg fagseminaret kl 13 samme dag. Både reise og hotell må bestilles av den enkelte deltaker.

Hotell: NOPA dekker én overnatting på Anker Hotell. Vi har reservert et begrenset antall rom, og du må selv booke hotellrom så raskt som mulig. Oppgi bookingkode “736610″ når du tar kontakt med dem på booking@anker.oslo.no eller tlf: 22 99 75 00.

Reise: Du må selv bestille og legge ut for dine reiseutgifter. Utgifter sendes via faktura etter arrangementet, og kan sendes via EHF (orgnr. 971277920) eller som pdf til nopa@ebilag.com.

Vi gleder oss til å sees og feire høsten med dere!