Velkommen til NOPAs generalforsamling og sommerfest 2024! - NOPA
  • EN
  • Kalender 23

Velkommen til NOPAs generalforsamling og sommerfest 2024!

Alle NOPA-medlemmer ønskes velkommen til årets generalforsamling og sommerfest, onsdag 22. mai på Carls i Oslo.
IMG_2994
Sommerlig stemning på generalforsamling og sommerfest i 2022. Foto: Frank Michaelsen.

På generalforsamlingen har alle medlemmer stemmerett. Her velges NOPAs styre og andre representanter i fond og utvalg, og viktige spørsmål om foreningens arbeid avgjøres.

Vi ønsker velkommen til alle som vil gjøre foreningen enda bedre, eller er interessert i å få et bedre innblikk i arbeidet vårt.

Dagen avsluttes med sommerfest på samme sted. Det blir mat, drikke, underholdning og hyggelig samvær! 

Praktisk informasjon

Sted: Carls, Trondheimsveien 113, 0571 Oslo.

Dagen starter klokken 11:30 med servering av lunsj, kaffe og te.

Programmet starter i arenaen på Carls fra 12:30, og varer til rundt 17:30.

Husk å ta med deg pc/nettbrett og smarttelefon for å stemme ved Generalforsamlingen. Vi oppfordrer alle til å lade enhetene sine i forkant – det vil være et begrenset antall lademuligheter i lokalet.

Du får tilgang til digital avstemming gjennom QR-kode som vises på storskjerm. Medlemmer som deltar digitalt har tilgang til digital avstemming på lik linje, innloggingsinformasjon blir formidlet direkte via Zoom.

Send gjerne e-post til tuva@nopa.no dersom du ikke kan delta, særlig om du har bestilt overnatting gjennom oss.


LES SAKSPAPIRENE
NOPA er blitt sertifisert miljøfyrtårn, og i 2024 er sakspapirene digitale. Alle NOPAs medlemmer har blitt tilsendt sakspapirene på e-post den 8. mai, samt i billettutsending den 16. mai. Dersom du ikke har mottatt dette kan du sende e-post til aashild@nopa.no.

TA MED DATAMASKIN ELLER NETTBRETT
Sakspapirene sendes ut digitalt. Du bør derfor ha med deg datamaskin eller nettbrett for å følge med under møtet. Vi anbefaler å ta med smarttelefon til den digitale avstemmingen.

DELTA SLIK DET PASSER BEST FOR DEG
Det blir mulig å delta digitalt på generalforsamlingen. Dette velger du i påmeldingsskjemaet. De som deltar digitalt kan også holde innlegg. 

REIS GJERNE KOLLEKTIVT!
Det er lett å komme seg til Trondheimsveien 113 når du er i Oslo sentrum. Stoppestedet for buss, trikk og t-bane er Carl Berners plass. 

  • 38 minutters gange fra Oslo S
  • 13 minutter med sykkel fra Oslo S
  • Buss: 20, 21, 31, 280, 290 og Flybussen
  • Trikk: 17-trikken
  • T-bane: Bane 5

NOPA dekker rimelig reise og overnatting for de som har mer enn 10 mil reisevei, og oppfordrer til å velge miljøvennlige reisealternativer, hvor de som må bruke bil tar med seg passasjerer. 

Har du fått innvilget dekning av reise og/eller overnatting? Faktura med bilag kan du sende til NOPA etter generalforsamlingen, via EHF (orgnr. 971277920) eller som pdf til nopa@ebilag.com.

HAR DU SPØRSMÅL?
Hvis du har spørsmål om generalforsamlingen og hvordan den skal foregå, kan du ta kontakt med Tine Tangestuen.

TONOS ÅRSMØTE
Vi oppfordrer alle som er stemmeberettiget i TONO til å delta på TONOs årsmøte tirsdag 11. juni kl. 18:00 på Popsenteret. Det vil bli mulig å delta digitalt. Årsmøtet er åpent for de som er stemmeberettiget, disse får innkalling fra TONO ca. to uker før møtet.