Velkommen til Musikkforum om Norske produsenter - NOPA
  • EN
  • Kalender 23

Velkommen til Musikkforum om Norske produsenter

Hvordan utøver man produsentrollen og hvordan forstas den i Norge og utlandet i dag? Kare Vestrheim, Slipmats og Vegard Landaas i samtale med Cecilie Asker fra Aftenposten. Gratis inngang!
Musikkforum M-hvit bakgrunn

De har bred erfaring og suksess på forskjellige musikkfelt og markeder. Hvordan jobber de med artister og hvor mye utfordrer de låter og lydbilder? Hva med det mellommenneskelige samarbeidet med artist, plateselskap og musikere? Og hva med business-aspektet? Hvordan oppfattes produsenten forskjellig innenfor diverse sjangere og internasjonale markeder? Få et unikt innblikk i produsentrollen – en rolle som ofte er underkommunisert i norsk musikkliv. Panelet vil også by på lytteeksempler fra egne produksjoner.

Skjermbilde 2015-11-02 kl. 14.45.13

Kåre Vestrheim jobber i Propeller Music Division og står bak en lang rekke suksessproduksjoner med blant annet Marit Larsen, Odd Nordstoga, Åge Aleksandersen, Jaga Jazzist, Team Me, Motorpsycho, Katzenjammer, Gluecifer, Superfamily, Highasakite, Hanne Hukkelberg og Ida Jenshus.

Mats Lie Skåre aka Slipmats er en av landets fremste hitmakere og har markert seg med blant annet millionsalg og listetopper i Japan med gruppa Exit. Han har sin første Billboard plassering i USA med Jennifer Hudson. I Norge har han jobbet med blant annet Jaa9 & OnklP, Truls og Maria Mena.

Vegard Landaas er produsent i Lawo Classics som gir ut plater med klassisk musikk. Han er også profesjonell musiker som saxofonist. Landaas har produsert over 150 album innenfor det klassiske feltet.