Sakspapirer til NOPAs generalforsamling - NOPA
  • EN
  • Kalender 14

Sakspapirer til NOPAs generalforsamling

Her finner du sakspapirene til NOPAs generalforsamling 25. mai.

Nettsak sakspapirer

Sakspapirene til NOPAs generalforsamling 25. mai er klare. Klikk her for å lese sakspapirene. Mobilversjon her.

På grunn av koronasituasjonen, velger vi å arrangere en digital generalforsamling i år. Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å benytte seg av sin stemme som medlem i NOPA. Trenger du assistanse, kan du fylle inn dette i påmeldingsskjemaet. Det vil være mulighet for å delta fysisk for noen svært få, det forbeholdes de som trenger hjelp. Frist for påmelding er 22. mai.

Påmelding til generalforsamlingen

Vi trenger påmelding for å kunne sende innloggingsinformasjon til de som skal delta. Uken før vil du få e-post om hvordan du logger deg inn i systemet. Du vil trenge datamaskin/nettbrett og nettilgang.

Sakspapirer

Sakspapirene kan lastes ned tilpasset både web og mobil. Bruk innholdsfortegnelsen til å klikke deg til de ulike sakene, og via pilen i høyre hjørne kommer du rett tilbake til innholdsfortegnelsen. De som har bestilt sakspapirene i posten får de denne uka.

Benkeforslag må sendes i forkant

Det skal velges mange nye kandidater til NOPAs komiteer og utvalg. Disse er foreslått av NOPAs valgkomité. Som medlem har du muligheten til å komme med andre forslag enn det valgkomiteen har foreslått. For at vi skal kunne behandle benkeforslag, ber vi medlemmer om å sende inn eventuelle forslag i forkant av møtet. Fyll inn skjemaet for å sende inn benkeforslag her. Frist for å sende inn forslag er 18. mai.