Redusert pris på delegatpass til by:Larm 2024 - NOPA
 • EN
 • Kalender 24

Redusert pris på delegatpass til by:Larm 2024

NOPA tilbyr rabatterte delegatpass til NOPA-medlemmer.
b-social-new
NOPA-medlemmer kan søke om rabatterte delegatpass til By:Larm, som finner sted 12. - 14. september 2024.

Årets By:Larm er satt til 12. – 14. september 2024. NOPA er partner på årets festival med flere programposter på konferansesiden, og tilbyr som i tidligere år rabatterte billetter til sine medlemmer. Vi vil gjerne prioritere medlemmer som har anledning til å delta på konferanseprogrammet på dagtid.

NOPA på By:Larm-programmet

På årets konferanseprogram holder NOPA i programposten “Låtskriver- og artistprat”, i samarbeid med GramArt. Mer info om dette arrangementet blir sluppet i august.

Vi fortsetter også tradisjonen med å dele ut NOPA-stipendet, som gis til unge låtskrivere vi mener kommer til å prege norsk musikkliv fremover. Stipendet har blitt delt ut på by:Larm siden 2014 for å hedre nye talenter, og tidligere vinnere inkluderer artister som AURORA, Dagny, Sara Fjeldvær, Primz, Patrick Makosir og Phylis Ama Boateng. Les mer om arrangementet her.

Søk om delegatpass

NOPA har begrenset antall delegatpass til redusert pris og vil gi beskjed fortløpende til dem som får innvilget pass. Passene fordeles til dem som har tenkt å delta på konferanseprogrammet etter første person til mølla-prinsippet.

Vi tilbyr følgende:

 • Delegatpass
  • Gir tilgang til konferanser, alle konserter, delegat-lounge. Les mer her. 
  • Du betaler en egenandel på 800 kroner (gjelder NOPA-medlemmer)
  • Du søker i skjemaet nederst på siden, og blir kontaktet av NOPA om du får innvilget pass
  • Er du tilknyttet? Da kan du kjøpe delegatpass til early bird-pris. NOPA-tilknyttede fikk rabattkode i nyhetsbrevet som ble sendt ut 2. juli – fyll ut skjemaet under for å få koden dersom du ikke mottok nyhetsbrevet

Søknadsfrist er 15. august.

by:Larm 2024 - Delegatpass