Påmeldingen til Havna er åpnet - NOPA
  • EN
  • Kalender 20

Påmeldingen til Havna er åpnet

13.–15. januar kan du delta på NOPA-seminaret på Tjøme.

Havna_Cover_16:10-3

16 år på rad har NOPA-medlemmer møttes på Tjøme for foredrag og inspirasjon om det å skape musikk og tekst. Foredragsholdere som Imogen Heap, Sondre Lerche og Mari Boine har besøkt NOPA-seminaret.

Programmet til Havna begynner å nærme seg ferdig, og de første programpostene vi har annonsert er: Ole Paus, 9 grader nord, Myra og Vigdis Hjorth og musikkarkeolog Gjermund Kolltveit. Havna er åpent for NOPA-medlemmer og i tillegg er det holdt av noen plasser til NOPA-tilknytta. Det er dessverre fullt for NOPA-tilknytta. Egenandelen for Havna er i år 800 for medlemmer og 1800 for tilknytta/andre. Dette inkluderer seminaravgift, buss til og fra Oslo, hotell og mat.

Husk at du som NOPA-medlem får dekket reisekostnader til Havna, reiseskjema leveres i ettertid. Høye reisekostnader må avklares med administrasjonen i forkant.

Er du tillitsvalgt? Dagen før Havna arrangerer vi tillitsvalgtseminar, og håper du har anledning til å delta på dette. Ved deltagelse på tillitsvalgtseminaret, betaler du ikke deltageravgift til Havna.

Nytt fra i år er at vi ønsker at de som deltar på Havna skal ha mulighet til å bli kjent med hverandres musikalske uttrykk i forkant. Vi ber derfor om at du fyller ut en kort bio om deg og ditt virke. Dette vil bli brukt i et Havna-program du får tilsendt ca. én uke før avreise. Det er valgfritt å fylle ut dette.

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT