Påmelding til NOPA-seminaret 2022 - NOPA
  • EN
  • Kalender 23

Påmelding til NOPA-seminaret 2022

Ikke gå glipp av NOPA-seminaret!
NOPASeminaret2022PameldingNettside_2

NOPA er svært stolte av å presentere vårt årlige fagseminar. Møteplassen der du vil møte dyktige og likesinnede kollegaer. Tre dager fullstappet med gode historier, nye erfaringer og ikke minst verktøy du skal ta med deg videre. Målet for NOPA-seminaret er at du skal bruse over av entusiasme, klar for å skape ny musikk. Gammel som ung, ny eller etablert – det spiller ingen rolle! NOPA-seminaret er for DEG som er låtskriver, komponist, tekstforfatter eller produsent. Bli med på årets feteste møteplass for deg som lager musikk!

Det er 18. gang vi samler medlemmer til seminar, men det skjer ikke på Havna hotell på Tjøme til neste år. Hotellet er under oppussing. Vi velger sjøen også dette året, nærmere bestemt Fornebu, og har som mål at god stemning, faglige opplevelser og fine møter mellom de som deltar følger med til Fornebu. Vi oppfordrer alle til å overnatte og være til stede på hele seminaret, selv om det vil være kort vei hjem for mange denne gangen.

Det er fortsatt mulig å melde seg på seminaret, men merk at hotell er fullbooket, så det er ikke mulig å bestille med overnatting. 

Påmelding i skjema nederst på siden.

 

Dato: Mandag 30. mai kl. 14.30 – onsdag 1. juni kl 13.00

Sted: Scandic Fornebu

Adresse: Martin Linges vei 2, 1364 Fornebu

Pris NOPA-medlem: 1000,-
Pris NOPA-tilknytta/andre: 2000,-

Frist for gebyrfri avmelding: fredag 8. april

Dette inkluderer seminaravgift, hotell og alle måltider.

Du vil motta betalingsanmodning på VIPPS fra NOPA. Etter bekreftet betaling er du påmeldt. De som ikke har VIPPS kan betale direkte til bankkonto. Ta kontakt med chi@nopa.no.


NOPA-seminaret er åpent for NOPA-medlemmer og i tillegg er det holdt av begrenset med plasser til NOPA-tilknytta.

 

Vi ønsker at de som deltar på NOPA-seminaret skal ha mulighet til å bli kjent med hverandres musikalske uttrykk i forkant. Vi ber derfor om at du fyller ut en kort bio om deg, ditt virke og lenke til din musikk / hjemmeside. Dette vil bli brukt i seminarprogrammet. Det er valgfritt å fylle ut dette.

 

Det settes ikke opp egen buss, da buss 31 (Snarøya) fra Oslo sentrum stopper rett utenfor hotellet.

NOPA-medlemmer får dekket reisekostnader til NOPA-seminaret dersom du bor mer enn 10 mil fra Fornebu. Faktura sendes NOPA etter seminaret. Fakturaen, med vedlegg av dine reisekostnader, sendes som EHF med org.nr 971 277 920 eller som PDF til nopa@ebilag.com.

Ved bruk av bil dekkes det kr. 3,50 pr km. Dersom du ikke kan fakturere kan reiseskjema benyttes.

Ved høye reisekostnader må dette avklares med prosjektleder chi@nopa.no i forkant.