Påmelding til NOPA-seminaret 2022 - NOPA
  • EN
  • Kalender 27

Påmelding til NOPA-seminaret 2022

Ikke gå glipp av NOPA-seminaret!
NOPA-seminaret 2022

NOPA er svært stolte av å presentere vårt årlige fagseminar. Møteplassen der du vil møte dyktige og likesinnede kollegaer. Tre dager fullstappet med gode historier, nye erfaringer og ikke minst verktøy du skal ta med deg videre. Målet for NOPA-seminaret er at du skal bruse over av entusiasme, klar for å skape ny musikk. Gammel som ung, ny eller etablert – det spiller ingen rolle! NOPA-seminaret er for DEG som er låtskriver, komponist, tekstforfatter eller produsent. Bli med på årets feteste møteplass for deg som lager musikk!

 

Det er 18. gang vi samler medlemmer i januar, men det skjer ikke på Havna hotell på Tjøme til neste år. Hotellet er under oppussing. Vi velger sjøen også dette året, nærmere bestemt Fornebu, og har som mål at god stemning, faglige opplevelser og fine møter mellom de som deltar følger med til Fornebu. Vi oppfordrer alle til å overnatte og være til stede på hele seminaret, selv om det vil være kort vei hjem for mange denne gangen.

 

Påmelding i skjema nederst på siden.

 

Dato: Mandag 31. januar kl 14.30 – onsdag 2. februar kl 13.00

Sted: Scandic Fornebu

Adresse: Martin Linges vei 2, 1364 Fornebu

Pris NOPA-medlem: 1000,-
Pris NOPA-tilknytta/andre: 2000,-

Dette inkluderer seminaravgift, hotell og alle måltider.

Du vil motta betalingsanmodning på VIPPS fra NOPA. Etter bekreftet betaling er du påmeldt. De som ikke har VIPPS kan betale direkte til bankkonto. Ta kontakt med chi@nopa.no.


NOPA-seminaret er åpent for NOPA-medlemmer og i tillegg er det holdt av begrenset med plasser til NOPA-tilknytta.

 

Vi ønsker at de som deltar på NOPA-seminaret skal ha mulighet til å bli kjent med hverandres musikalske uttrykk i forkant. Vi ber derfor om at du fyller ut en kort bio om deg, ditt virke og lenke til din musikk / hjemmeside. Dette vil bli brukt i seminarprogrammet. Det er valgfritt å fylle ut dette.

 

Det settes ikke opp egen buss, da buss 31 (Snarøya) fra Oslo sentrum stopper rett utenfor hotellet.

NOPA-medlemmer får dekket reisekostnader til NOPA-seminaret dersom du bor mer enn 10 mil fra Fornebu, reiseskjema leveres i ettertid. Ved høye reisekostnader må dette avklares med prosjektleder chi@nopa.no i forkant.

Frist for påmelding er 17. desember.

Påmelding NOPA-seminaret 2022

Påmeldingsskjema
  • Vi skal presentere deltagerne på seminaret i et programhefte. Dersom du ønsker å være med i dette, ber vi deg om å skrive inn en kort bio og legge ved bilde. Maks 200 ord.
  • Max. file size: 40 MB.
    Du kan krysse av flere.
  • Fyll inn her
  • Fyll inn her
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Er du tillitsvalgt? Søndag 30. januar kl 19 til mandag kl 14.30 arrangerer vi tillitsvalgtseminar, og håper du har anledning til å delta på dette.

Ved deltagelse på tillitsvalgtseminaret, betaler du ikke deltakeravgift til NOPA-seminaret. Mer informasjon om tillitsvalgtseminar kommer i egen e-post.