Nye ansettelser i NOPA - NOPA
 • EN
 • Kalender 23

Nye ansettelser i NOPA

Denne høsten har NOPA ansatt en ny prosjektkoordinator, en ny regnskapsmedarbeider og en vikariende kommunikasjonsansvarlig.
tuva nye ansettelser
Tuva Amalie Svelland er NOPAs nye prosjektansvarlige. Foto: Anne Valeur

Mange har lagt merke til at NOPA har lyst ut flere stillinger de siste månedene. Disse er nå besatt!

 • Prosjekt- og administrasjonskoordinator (80% stilling): Tuva Amalie Svelland 

  I stillingen som prosjekt- og administrasjonskoordinator tiltrådte Tuva Amalie Svelland 2. oktober 2023. Tuva får ansvar for å planlegge, koordinere og gjennomføre flere av NOPA’s prosjekter og arrangementer, inkludert faglige og sosiale møteplasser for medlemmer.

  Tuva har blant annet master i prosjektledelse for musikk og scene fra Universitetet i Agder. Tidligere har hun jobbet med kulturarrangementer på Sommero og hun har fortsatt 20% stilling i arrangementsavdelingen på MUNCH.

 • Regnskapsmedarbeider (40 % stilling): Magnus Falkenberg

  I stillingen som regnskapsmedarbeider tiltrer Magnus Falkenberg fra 1. desember 2023. Magnus er NOPA-medlem og med lang erfaring fra regnskapsbyrå. Han tar over stillingen som regnskapsmedarbeider etter Emma Aumo. Emma har hatt stillingen siden høsten 2020.

 • Kommunikasjonsansvarlig (vikariat, 7 måneder): Åshild Rullestad Eriksen 

  Åshild skal vikariere for NOPAs kommunikasjonsansvarlige Frank Michaelsen, som skal ut i foreldrepermisjon første halvdel av 2024. Åshild har master i Midtøsten-studier og har nylig jobbet med kommunikasjon i festivalene Kulturytring Drammen og Masahat.