NOPA-seminaret er rett rundt hjørnet - NOPA
  • EN
  • Kalender 24

NOPA-seminaret er rett rundt hjørnet

Skal du på NOPA-seminaret neste uke? Finn praktisk informasjon for oppholdet ditt her.
forsidebilde program nopa no

Nå er det få dager igjen til NOPA-seminaret braker løs, 15. – 17. januar på Scandic Fornebu. Her låtskrivere fra hele landet til tre dager med faglig påfyll, inspirasjon og nye impulser. Vi har utviklet NOPA-seminaret som nettopp et samlingspunkt for våre medlemmer, hvor vi skaper fellesskapsfølelse og tilhørighet på tvers av geografisk og musikk-kategorisk tilholdssted.

Årets tema stiller spørsmål ved fellesskapet: Når føler vi vi hører til? Kommer det naturlig eller må vi søke etter det? I et samfunn med stadig mer polariserende tendenser og retorikk, trenger vi å føle tilhørighet og fellesskap. Vi ønsker at årets seminar skaper refleksjoner og idéer rundt temaet, og bringer oss tettere sammen på kryss av hvilken bagasje vi har med oss.

Hvordan kommer jeg meg dit?

Det er lett å komme seg til Scandic Fornebu (Martin Linges Vei 2) med offentlig transport. Buss 31 går fra Oslo sentrum og tar ca. 30 minutter. Du går av på stoppestedet IT Fornebu som ligger like ved hotellet.

Dersom du tar tog er Lysaker nærmeste togstasjon, 4 km unna hotellet. Herfra tar man 31-bussen videre, og går av på stoppestedet IT Fornebu.

Det er parkeringsplass på hotellet, med priser fra 250 kr/døgn – mer informasjon her. Dere som kjører bil til seminaret oppfordres til å ta med passasjerer.

Innsjekk på hotellet

Deltakere kan sjekke inn på hotellet fra 15:00 og utover på mandag.

Hvordan fakturerer jeg NOPA for reiseutgifter?

Medlemmer som har mer enn 10 mil reisevei kan få reisen dekket av NOPA. Reisen må bestilles i god tid i forveien, for å få så lave reiseutgifter som mulig.

Dersom du har spesielt høye reiseutgifter ønsker vi at du får dette godkjent av tuva@nopa.no før du bestiller.

Ta vare på alle kvitteringer og send oss en samlet faktura i etterkant av seminaret. Faktura kan sendes via EHF (org.nr. 971277920) eller som PDF til: nopa@ebilag.com. Send med bilag. Vi dekker normalt ikke taxi.

Hva bør jeg ta med i bagasjen?

Vi anbefaler å ta med behagelig tøy og drikkeflaske dersom man skal på morgenyoga 08:30 – 09:30 tirsdag og onsdag. Vi har ikke yogamatter til utdeling, så ta gjerne med et håndkle eller egen matte for økt komfort.

Tirsdag morgen arrangerer vi også morgenbad! Her møtes vi kl. 08:30 i resepsjonen og går i samlet flokk til sjøen. Kle deg godt – det er ca 10 minutter å gå til badestedet – og ha gjerne sokker til å bade med og et sitteunderlag til å stå på.

Skal du også delta på NOPAs tillitsvalgtseminar mandag 15. januar?

NOPAs tillitsvalgte er alle medlemmer som har et verv for foreningen, enten som fast medlem eller vara. I forkant av NOPA-seminaret invitere vi alle som sitter i styrer, råd, utvalg og juryer til seminar for å lære og dele erfaringer. Seminaret for tillitsvalgte er fra kl 10:00-15:30.

NOPA-seminaret starter 16:30, og vil være gratis for de som deltar på tillitsvalgtseminaret.