NOPA på Vill Vill Vest 2022 - NOPA
  • EN
  • Kalender 23

NOPA på Vill Vill Vest 2022

NOPA møter medlemmer i Bergen og presenterer låtskriversamtale med Fieh. Er du NOPA-medlem kan du kjøpe billige delegatpass gjennom oss!
Fieh2 – Jonathan Vivaas Kise – presse 2021 Highress -0011 kopi
Foto: Jonathan Vivaas Kise

NOPA reiser vestover og er til stede på musikkfestivalen Vill Vill Vest i Bergen! Her er aktivitetene våre:

Onsdag 31. august kl. 17 – 20 / Stereo, Christies gate 14, Bergen

Denne dagen deltar vi på “Møteplass for låtskrivere, produsenter og musikkbransje”. Dette blir en fin kveld for å treffe andre låtskrivere, produsenter og øvrig bransje. Vi håper mange NOPA-medlemmer stikker innom! Arrangementet krever påmelding på grunn av matservering, men er gratis og åpent for alle i bransjen. Mer info og påmelding her. 

Torsdag 1. september / Konferanseprogrammet til Vill Vill Vest

NOPA presenterer: Låtskriversamtale med Fieh.

NOPA har invitert Sofie Tollefsbøl og Ola Øverby fra Fieh, som sammen med produsent Lars Horntveth skal gi oss innblikk i utvalgte låter fra albumet “In The Sun In The Rain” fra 2022. Gjennom samtale, demoer og innspillinger vil de gi publikum innsikt i skriveprosess, arrangering, produksjon og det ferdige resultatet. NOPA-medlemmer har mulighet å få med seg praten ved å skaffe seg et konferansepass (se skjema lenger ned i saken). Les mer om programmet her. 

NOPA presenterer: Låtskriversamtale med Fieh. Foto: Jonathan Vivaas Kise


Kjøp delegatpass til redusert pris

Husk at det fremdeles er mulig å kjøpe seg delegatpass till Vill Vill Vest til sterkt redusert pris. Med et delegatpass har du gratis tilgang til både konferanseprogrammet på dagtid, samt til alle konsertene. NOPA-medlemmer betaler kr 300 og NOPA dekker resten. Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til å kjøpe delegatpass (NB begrenset antall). Les mer her.