NOPA på Oslo World! - NOPA
  • EN
  • Kalender 04

NOPA på Oslo World!

NOPA fortsetter sitt samarbeid med en av Europas ledende festivaler for musikk fra Latin-Amerika, Afrika, Asia og Midtøsten.
Oslo world 222
Raül Refree er den mest anerkjente spanske produsenten og komponisten akkurat nå. Opplev masterclass med han torsdag 3. november kl. 10:00.

Oslo World er en av Europas ledende festivaler for musikk fra Latin-Amerika, Afrika, Asia og Midtøsten. Årets festival varer fra 31. oktober – 6. november.

Som vanlig samarbeider NOPA med Oslo World og vi vil presentere disse arrangementene:

 

Når reisen påvirker låtskrivingen
Tid:
Tirsdag 1. november kl. 11:30
Sted: Melahuset

Vi reiser, vi møter mennesker fra forskjellige deler av verden, vi hører på musikk skrevet av andre. Hvordan påvirker det en låtskriver? Hva er historien bak en låt? Hvordan kan en låtskriver komprimere levd liv ned til 3 minutter? Hvordan inspirerer impulser fra ulike deler av verden melodiene og temaene vi skriver om? Eller for å starte med utgangspunktet, hvordan lager du en sang? Hva kreves?

Moderator: Asta B. Lydersen

Paneldeltakere: Vuyo and Katarina Barruk

Les mer på sidene til Oslo World. 

Foto: Helleday Arts, Elias Selvik Undal, Ivana Klavis

 

Masterclass Raül Refree
Tid: Torsdag 3. november kl. 10:00
Sted: Melahuset

Raül Refree er den mest anerkjente spanske produsenten og komponisten akkurat nå. Gjennom sitt arbeid med Rosalía har han blitt den produsenten som er sterkest knyttet til den såkalte “nye flamenco”-bevegelsen. Hans musikalske univers stopper ikke der, hans samarbeid med artister som Lee Ranaldo, Rocío Márquez, Roger Mas, Christina Rosenvinge, Las Migas, Silvia Pérez Cruz, Josh Rouse, Kiko Veneno, Mala Rodríguez, er preget av et enormt sonisk spekter, som kombinerer eksperimentell rock, flamenco, sing-songwriter, pop og jazz.

Bli med på denne mesterklassen for å lære mer om hans arbeidsmetoder, hans intuisjon og hans teknikker for å skape broer mellom ny og tidløs musikk.

Les mer på sidene til Oslo World. 

Raül Refree er den mest anerkjente spanske produsenten og komponisten akkurat nå.