NOPA på by:Larm

Her får du en full oversikt over NOPAs arrangementer.

NOPA er stolt partner av musikkfestivalen by:Larm, som går av stabelen 1.–3. mars i Oslo. Her får du en full oversikt over vårt konferanseprogram.

Big Data! Small Data? No Data?

Sammen med Daniel Nordgård har vi satt sammen to paneler hvor vi dykker inn i datadiskusjonen. Data ligger som kjernen i digitaliseringsprosessene. Over to sesjoner vil internasjonale paneldeltakere diskutere forskjellige tema knyttet til data. Hvilket potensiale ligger i data for fremtidens digitale musikkbransje?

Torsdag, Matsal B, 14.30–15.15: Metadata: Obscured by the Cloud

Det kan virke som den digitale musikkbransjen har problemer med data. Dette handler ikke bare om mengde og kompleksitet i forhold til data, men også i forhold til eierskap og kontroll. Tilgang på- og kontroll av korrekt data er på mange måter en forutsetning for en digital musikkbransje – samtidig er det også en forretningsmulighet for en rekke aktører både innenfor og utenfor den tradisjonelle musikkbransjen.

Torsdag, Matsal B, 15.30–16.15: Small is the New Big!

Mantraet for det 21. århundre ligger i «big data». Men, mens «big data» har blitt det sentrale i den digitale musikkbransjen, er det kanskje på tide å snakke om små data, og spørre hvorvidt små data kan være bedre enn store data?

Låtskriverlunsj

Torsdag, Hendrix Ibsen, 12.00–13.00: Livelunsj med Moddi

NOPA byr på låtskriverlunsj med gratis suppe og konsertforedrag. Den fantastiske låtskriveren Moddi kommer og snakker om sin arbeidsmetode og forskjellige prosjekter, blant annet arbeidet med «Unsongs». I tillegg får vi noen skjellsettende fremførelser av de ulovlige sangene med på kjøpet.

Fredag, Hendrix Ibsen, 12.00–13.00: Livelunsj med Øyunn

NOPA byr på låtskriverlunsj med gratis suppe og konsertforedrag. Den produktive trommeslageren, låtskriveren og artisten Siv Øyunn Kjenstad tar med seg trommesett og synth for å snakke om – og ikke minst spille vei inn i – sin fortryllende verden av frisk, ærlig og rå alternativ pop. Gratis og åpen inngang for alle – her trengs det ikke by:Larm-pass.

Frokostmøte om verdigapet

Torsdag 1. mars holder NOPA og GramArt frokostmøte med politikerne fra Kulturdepartmentet, hvor vi tar opp både åndsverkloven og verdigapet. Arrangementet er lukket for påmelding, men vil bli filmet i sin helhet.

Sjekk også ut:

Torsdag, Matsal B, 13.30–14.15: The Invisible Songwriter: Credit Where it’s Due 

Fredag, Dansens Hus, 11.00–11.45: 50:50 – What’s In It For Me?

Fredag, Matsal A, 09.30–10.45: Musikkbransjens Næringsråd: Moms på musikk?

Fredag, AETAT, 15.00–15.45: Streaming Revenues: Pro Rata of User Centric

Del dette innlegget

Tilbake til toppen