NOPA har nye tillitsvalgte

Vi ønsker de nye tillitsvalgte velkommen til foreningen.

Foto: Marthe Vee

Tirsdag 29. mai hadde NOPA generalforsamling, og nye tillitsvalgte ble valgt inn i foreningen. Vi fikk blant annet nye representanter til NOPAs styre. Se en oversikt over alle våre tillitsvalgte her.

NOPAs styre består av:

Ingrid Kindem (styreleder)

Torgny Amdam, Ole Henrik Antonsen, Arvid Wam Solvang, Kate Havnevik, Karoline Krüger og Tove Bøygard (styremedlemmer)

Anneli Drecker, Lage Thune Myrberget, Sampda Sharma, Eirik Myhr, Tom Roger Aadland, Trygve Skaug og Aggie E. Peterson (vara)

Fra venstre: Tove Bøygard, Ingrid Kindem, Ole Henrik Antonsen, Sampda Sharma, Torgny Amdam, Arvid Wam Solvang og Kate Havnevik. Ikke til stede: Karoline Krüger, Lage Thune Myrberget, Anneli Drecker, Eirik Myhr, Tom Roger Aadland, Trygve Skaug og Aggie E. Peterson.

BLI KJENT MED TORGNY OG SAMSAYA

Vi tok en prat med to av NOPAs nye tillitsvalgte: Torgny Amdam (styret) og Sampda Sharma (vara i styret).

Selv om Torgny er ny i styret, er han ikke ny i NOPA-sammenheng. I to år har han vært en del av Havna-komiteen, som har planlagt NOPA-seminaret på Tjøme. Han har også engasjert seg i arbeidet om åndsverkloven, og var prosjektleder for kampanjen #utenmusikk. Torgny har vært brukt som moderator i flere av våre seminarer, blant annet Musikkforum.

Hva synes du om å bli en del av NOPAs styre?

– Jeg syns det er en spennende oppgave. Takk for tilliten!

Hva blir det mest spennende å jobbe med videre?

– I den verdenen vi lever i nå, med musikkbransjen fremover de neste årene, er det jo enormt mye som skjer. Teknologi, rettigheter og omveltninger i alle ledd og hvordan bransjer møtes. Det er mye spennende å ta tak i. Jeg skal prøve å ta med meg alt av perspektiver og nettverk og kreativitet.

Hva tenker du at NOPA skal være fremover?

– NOPA skal fortsette å være en klippe, men også se fremover. En klippe som kan forandre seg.

Les mer om Torgny her.

Sampda (Samsaya) Sharma er valgt inn som vara i NOPAs styre. Samsaya er ny som tillitsvalgt, men har tidligere deltatt på NOPAs tillitsvalgtseminar, hvor hun deltok i en workshop om hva NOPA skal jobbe med videre.

Hva synes du om å bli en del av NOPAs styre?

– Det er veldig spennende, og jeg gleder meg til å kunne bidra. Jeg er spent på hva vi kan få til sammen.

Hva blir det mest spennende å jobbe med videre?

– Jeg gleder meg til å bidra til å få flere til å vite om NOPA og hva slags jobb vi gjør. Det er viktig at folk lærer seg mer om sine rettigheter, for det er fortsatt mye ‘darkness’ når det kommer til det.

Hva BURDE NOPA JOBBE MED fremover?

– Jeg tror det er mye spennende å se på den kvinnelige andelen av musikere i verden, der er det mye som har skjedd. Jeg gleder meg til å være med på gjøre noe med det.

Les mer om Samsaya her.

 

Del dette innlegget

Tilbake til toppen