NOPA kommer til Bergen! - NOPA
  • EN
  • Kalender 05

NOPA kommer til Bergen!

NOPA arrangerer et felles medlemsmøte med GramArt torsdag 28. september i Bergen under Vill Vill Vest-festivalen.
Collage

Her tar vi et dypdykk inn i arbeidsmetodene til NOPA-medlem Tatiana Pereira, bedre kjent som Miss Tati, og låtskriver og produsent Peder Niilas. De to låtskriverne og komponistene vil fortelle om hvordan de arbeider med å skape musikk og i tillegg spille flere av låtene sine. Det vil også bli servert mat og drikke.

Vi ønsker både medlemmer og tilknyttede velkomne, og ta gjerne med deg en venn eller kollega som er nysgjerrig på medlemskap hos oss eller GramArt!

Tid: Torsdag 28. september 18–20
Sted: Chagall (2. etasje, Vaskerelven 1)

Påmeldingsskjema finner du her.

I tillegg arrangerer NOPA og GramArt et felles seminar under Vill Vill Vests konferanseprogram, «Åndsverkloven for dummies». Her forteller vi om kampanjen #utenmusikk, hvor vi rettet søkelyset mot den nye åndsverkloven. På seminaret vil vi gå inn på de viktigste elementene i loven, og hvorfor den angår deg som låtskriver og artist. Seminaret finner sted 29. september klokken 11.00 i Olav H. Hauge på Litteraturhuset i Bergen. For å få tilgang til seminaret må man ha deligatpass.

Har du ikke vært på «Min metode» før? Her kan du se et av de tidligere arrangementene med låtskriver og komponist Ellen Andrea Wang: