NOPA inviterer til digital generalforsamling - NOPA
  • EN
  • Kalender 01

NOPA inviterer til digital generalforsamling

Påmeldingen er åpnet.

vi inviterer til

25. mai inviterer NOPA til vår aller første digitale generalforsamling. Vi følger myndighetenes råd om å ikke møtes med mindre det er strengt nødvendig, og vil derfor gjennomføre det på denne måten i år.

For å kunne delta må du ha nettilgang og en datamaskin eller nettbrett tilgjengelig under møtet.

Tidspunkt: 25. mai 14.00–18.00

Påmelding

Du må melde deg på for å få tilgang til generalforsamlingen. Påmeldingsfristen er 22. mai. Meld deg på her.

Hvordan vil det fungere?

Generalforsamlingen vil strømmes direkte fra Sentralen i Oslo. Medlemmene vil få tilgang til en løsning, hvor de kan følge årsmøtet digitalt og bruke stemmeretten sin.

Deltakerne vil få opp egne stemmeknapper til bestemte tidspunkt i systemet slik at de kan avgi sine stemmer. Resultatene vil så vises i den direkte sendingen samtidig som et eget sekretariat til enhver tid har fullstendig oversikt. Under møtet vil det være mulighet for å komme med spørsmål skriftlig. Benkeforslag til valg må sendes inn til NOPA på e-post i forkant av generalforsamlingen. Mer info kommer sammen med sakspapirene.

Systemet leveres av Tappin AS, et norsk selskap som har levert arrangementsløsninger til hundretalls arrangementer og konferanser med over 100.000 unike brukere.

Sakspapirer

Sakspapirer sendes ut to uker før generalforsamling på e-post.

Har du spørsmål?

Dersom du har utfordringer med å delta digitalt, kan søke om å delta fysisk på generalforsamlingen. Du kan fylle ut dette i påmeldingsskjemaet. Hvis du har spørsmål om generalforsamlingen og hvordan den skal foregå, kan du ta kontakt med Lasse Lokøy: lasse.lokoy@nopa.no.