NOPA har ny medlemskontakt

Kristian Kvæl er ansatt som NOPAs organisasjonskonsulent.

Mens Trine Mjølhus Jacobsen er i permisjon frem til juni 2019, skal Kristian Kvæl ta over roret som NOPAs organisasjonskonsulent. Alle henvendelser som tidligere gikk til Trine, skal nå sendes til kristian@nopa.no.

Bli bedre kjent med vår nye organisasjonskonsulent her!

Velkommen, Kristian! Kan du fortelle litt om deg selv? 

Jeg heter Kristian og er opprinnelig fra Rognan i Nordland. Jeg er vel en helgardert nordlending da jeg har bodd i alle de 3 nordligste fylkene opp igjennom årene. Nå bor jeg på nydelige Skotbu som ligger ytterst i Ski, på grensen til Østfold, ca 30 minutter fra Oslo.

Hva gjorde du før du kom til NOPA? 

Jeg har en bachelor i musikk fra LIPA i Liverpool, og har vært utøvende musiker siden tidlig 2000. Jeg har tidligere jobbet som politisk sekretær i Alta kommune og nylig som koordinator og ressursstyrer hos Geomatikk AS i Oslo. Har også bl.a. jobbet med mindre festivaler, rockeklubber, booking og arrangering av konserter, samt satt opp band- og låtskriverkurs for ungdom.

Hvorfor søkte du på stillingen? 

Å lage og å fremføre musikk har bestandig vært min største interesse og lidenskap. Å få jobbe hos NOPA betyr at jeg kan få være med på å ta del i utviklingen av norsk musikk, samtidig som jeg får jobbe sammen med komponistene og tekstforfatterne frem mot en mer rettferdig og enklere hverdag.

Hva tar du med deg inn i jobben? 

I jobben tar jeg med meg et brennende engasjement for musikk, god erfaring fra organisering og kontorvirksomhet, forhåpentligvis noen gode ideer, samt en gitar til kontoret.

Hvilket forhold har du til norsk musikk? 
Jeg er oppvokst i en musikk-interessert familie, men min storebror er vel hovedgrunnen til at jeg ble musiker og skikkelig musikkinteressert selv. Han spiller slagverk og sto for det meste av musikk-katalogen som jeg («ikke») hadde tilgang til, som bl.a. Dum Dum Boys, Raga Rockers, CC Cowboys og Seigmen. Englefjes av Dum Dum Boys fra plata «Pstereo» og filmen «Døden På Oslo S» er fremdeles en favoritt. Ååå der fikk jeg den på hjernen igjen, gitt..

Hva gleder du deg mest til med jobben? 

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som organisasjonskonsulent, snakke og bli kjent med medlemmene og å møte mange forskjellige aktører i norsk musikkbransje.

Del dette innlegget

Tilbake til toppen