NOPA er til stede på Sami Music Week - NOPA
  • EN
  • Kalender 03

NOPA er til stede på Sami Music Week

Møt oss i Alta 10. februar!
samimusic_fb
Grafikk: Sami Music Week

Årets Sami Music Week finner sted fra 6. til 10. februar i Alta, med en rekke konserter, foredrag og spennende møter med samisk musikkultur og artister på programmet.

NOPA er inne som samarbeidspartner under festivalen, og bidrar på fagdagen, lørdag 10. februar på Thon hotel Alta:

Foto: Anne Valeur

10:30-11:00 – NOPA, Hva er NOPA og hva NOPA kan gjøre for deg?

Skriver eller produserer du musikk og sangtekst? 1600 medlemmer og 500 tilknyttede har valgt å bli med i NOPA. Du får informasjon om hva NOPA jobber med og hvordan du kan få bruk for oss. Norsk forening for komponister og tekstforfattere, er en interesseorganisasjon for opphavere til musikkverk. NOPA jobber for å fremme norsk, skapende tonekunst og ivareta medlemmenes kunstneriske og økonomiske interesser.

Tine Tangestuen fra NOPA kommer for å fortelle hva de kan tilby og hvordan de kan bidra til musikskapere.

Tine Tangestuen er administrativ leder i NOPA Norsk forening for komponister og tekstforfattere. Hun leder arbeidet på NOPAs kontor og jobber tett med NOPAs styre. Arbeidet består bl.a. av politisk påvirkning, medlemsarrangementer og utvikling av NOPAs medlemstilbud.

Se fullt program for bransjedagen her

Mer om Sami Music Week

Sami Music Week er et årlig arrangement i Alta og knyttes til feiring av Samefolkets dag i februar. Sami Music Week har vært en formidlingsarena og bransjetreff for musikkunstnere siden 2011, og har for lengst etablert seg som en viktig scene hvor du opplever noe av det beste og siste innen musikk fra hele  Sápmi. Sámi Music Week utvikler bla. et fagprogram med seminarer, og Sami Music Awards. Programmet til musikkfestivalen presenterer en unik blanding med flere nye og innovative musikkprosjekter, plateslipp og program for barn.