Nominasjon til Årets musikkjournalistikk 2021 - NOPA
  • EN
  • Kalender 28

Nominasjon til Årets musikkjournalistikk 2021

NOPA vil ha dine forslag til årets musikkjournalistikk.
Musikkjournalistikk2021_4

Bak prisen står Musikkindustriens Næringsråd (MIR) – et nettverk som samler plateselskap, låtskrivere, artister og andre organisasjoner som har som mål å styrke den norske musikkindustrien.

De nominerte til Musikkindustriens journalistikkpris kan være redaksjoner, journalister, programledere eller medier som leverer på integritet, er faglig sterk, har oversikt og innsikt og tar musikkindustrien på alvor. Med troverdighet og godt omdømme, skal vinneren inspirere andre musikk- og kulturjournalister til å se bredt, tenke dypt og skrive rett.

Det er mulig å nominere både en hel redaksjon for en samlet innsats for musikk eller sjanger, en enkeltartikkel, en podkast, en journalist eller programleder. Kort sagt: det du mener fortjener å bli løftet frem som årets musikkjournalistikk. Du kan nominere flere saker.

Det viktigste kriteriet er at det handler om musikk, at det har blitt publisert fra 2020 frem til i dag, og at det har bidratt til bedre musikkjournalistikk, enten det gjelder en snever sjanger eller store økonomiske trender.

Fristen for å nominere er tirsdag 21. september.

 

Meld inn nominasjoner her.

 

Prisen blir delt ut på by:Larm, musikkbransjens største festival, 30.09 – 02.10 i Oslo.

Om MIR:

Musikkindustriens Næringsråd (MIR) er et nettverk av norske landsomfattende musikkorganisasjoner som jobber for å styrke musikkindustriens næringsinteresser. De samler artister, komponister, tekstforfattere, musikere, managere, produsenter, arrangører, plateselskap og forleggere i Norge. Oppgaven er å sikre at den norske musikkindustrien oppnår økte inntekter og økt sysselsetting basert på kunstnerisk virksomhet.