Musikkforum: Albumets død, strømming og lyttevaner i endring - NOPA
  • EN
  • Kalender 03

Musikkforum: Albumets død, strømming og lyttevaner i endring

Musikkforum på Kulturhuset i Oslo med Anja Nylund Hagen, Audun Vinger, Vegard Waske og Trond Tornes i samtale med Ida Habbestad fra ballade.no.
Musikkforum M-hvit bakgrunn

Følg livestreamen her.

Norge og Sverige er ledende i verden på strømming. Hvordan preger dette våre lyttevaner? Antall utgivelser og spillelister vokser i rekordfart. Lytter vi med samme oppmerksomhet og lidenskap som før? Er det noe vits å gi ut et album når ingen hører på de siste fem låtene, og enkeltlåter favoriseres av strømmen?

Musikkforum er stolte av å presentere et panel med verdensledende erfaring og kunnskap om strømming og lytting! Velkommen til samtale om formatenes mulige føringer på vår opplevelse og bruk av musikk.

Anja Nylund Hagen er ansatt på Institutt for medier og kommunikasjon (UiO) hvor hun i desember 2015 disputerte med doktorgraden “Using Music Streaming Services – Experiences, Practices and the Lifeworld of Musicking”. I prosjektet Sky & Scene har hun forsket på bruk av og musikkopplevelser med strømmetjenester.

Audun Vinger er skribent og musikkanmelder i Dagens Næringsliv. Vinger er tidligere redaktør for Natt&Dag og Vinduet.

Vegard Waske er grunnleggeren av Upfront Artists Management & Booking. Waske er blant annet manager for Cashmere Cat og Up Front representerer en rekke internasjonalt anerkjente artister innenfor forskjellig sjangre.

Trond Tornes er marketing manager på Phonofile – en digital distribusjonspartner for rundt 2000 plateselskaper, artister og digitale distributører i hele verden. Med kontorer i Stockholm, København, Oslo, Gøteborg og London sitter Tornes på cutting edge erfaring fra et felt i kontinuerlig utvikling.

Vel møtt 4. februar kl:19!
cc: gratis!