Medlemskveld i NOPA

Bli bedre kjent med hva NOPA kan tilby deg som medlem.

Er du nytt medlem? Eller er du nysgjerrig på på hvilke muligheter og medlemstilbud som finnes i NOPA?

Vi inviterer til medlemskveld på NOPAs kontorer i Oslo 12. november. Her møter du oss som jobber i foreningen, og i tillegg vil du treffe noen av våre medlemmer og høre om deres erfaringer. Vi byr på mat og drikke under møtet.

Tid: 12. november 16.00–18.00

Sted: NOPAs kontorer, Kongens gate 24 (4. etasje)

PÅMELDING HER

Visste du at vi har arbeidsboliger i London, Vence og Berlin? At vi har arbeids- og reisestipend du kan søke på? Eller at vi har en egen forsikringsordning og juridisk bistand for deg som lager musikk?

På møtet har du muligheten til å spørre om det du lurer på, gi innspill og kanskje få ideer om hvordan du selv kan bidra inn i foreningen. Ta gjerne også med deg en venn eller kollega som også er nysgjerrig på NOPA og potensielt kan tenke seg å bli medlem.

på medlemskvelden MØTER DU

 

Ingrid Kindem

Ingrid er styreleder i NOPA. Hun komponerer musikk med rot i moderne nordisk tonespråk og har keyboards og elektronikk som hovedinstrument. Hun har i mange år ledet ensembler i forbindelse med kulturutveksling i Pakistan, Sør-Afrika, og Palestina. Hun arbeidet gjennom flere år som orkesterleder i NRK TV og har komponert og produsert musikk til flere barneplater, musikkspill og revyer. I perioden 2010 – 2014 arbeidet hun som produsent i Rikskonsertene.

 

 

Lasse Lokøy

Ble medlem i NOPA i 2018. Lasse fra Stavanger vant sammen med de andre medlemmene i Sløtface spellemannsprisen for årets rock 2017. Han har vært bassist i Stavangerbandet i snart fem og et halvt år og har siden starten sluppet fire EPer og ett album, turnért i USA, Europa og Australia. I år slapp Lokøy musikk for første gang som soloartist og produsent under artistnavnet Lokoy på Propeller Recordings. Han har sittet i juryen for NOPA-stipendet, som ble delt ut under Vill Vill Vest-festivalen.

 

 

Kate Havnevik

Kate sitter i NOPAs styre. Musikken hennes har blitt brukt i TV-serier som Grey’s Anatomy, The OC og West Wing – en erfaring hun tar med seg inn i foreningen. Hun har også tidligere samarbeidet med Röyksopp, som låtskriver og vokalist og på sangene «Only This Moment» og «Circuit Breaker» fra albumet The Understanding. Hun holder i filmmusikk-prosjektene til NOPA, og sitter i programkomiteen til NOPA-seminaret på Havna.

 

 

 

 

 

 

 

Del dette innlegget

Tilbake til toppen