Møt et medlem: ARY

Hver uke presenterer NOPA nye medlemmer.

Foto på forside: Ida Bjørvik

Akkurat nå er NOPA 1099 medlemmer, og for hver måned vokser vi. Bli bedre kjent med vårt nye medlem, Ariadne Jenssen, også kjent som ARY.

KAN DU FORTELLE LITT OM MUSIKKEN/TEKSTENE DU LAGER?

Jeg skriver mye forskjellig musikk, og akkurat nå er jeg i en fase hvor jeg prøver å finne ut av hva som står meg nærest. Jeg har brukt mye tid på å utforske forskjellige sjangre og uttrykk og jo mer jeg har utforsket, jo mer usikker har jeg blitt på hva jeg liker best å lage. Akkurat nå er jeg veldig interessert i elektronika med akustiske elementer. Tekstene jeg skriver kommer veldig an på dagsformen. Jeg skriver ofte om det jeg ser eller merker rundt meg, og akkurat nå handler mange av de om kjærlighet og dynamikker mellom andre mennesker.

KAN DU FORTELLE OM EN LÅT/ALBUM DU ELSKER, OG HVORFOR?

For tiden er Opal – Four tet remix av Bicep den første sangen jeg setter på når jeg våkner. Den var en del av en mixtape jeg fikk av kjæresten min, og jeg tenker på ham når jeg hører den. Det er ofte han som introduserer meg for ny musikk og kommer med de beste tilbakemeldingene på musikken jeg lager selv.

HOLDER DU PÅ MED ET GØY PROSJEKT FOR TIDEN?

Nå for tiden er det mye skriving. Jeg skal ikke spille så mye live i sommer for å frigjøre tid og plass til å skrive. Jeg er i en prosess hvor jeg fordyper meg sakte men sikkert i produksjon, men har innsett at jeg må jobbe med andre en stund til for å få skrevet nok.

Se ARY live på Christine her:

Del dette innlegget

Tilbake til toppen