Markedsføring for låtskrivere

Gjennom vår YouTube-serie introduserer vi deg til viktige verktøy for deg som lager musikk.

Gjennom vår serie med tutorials introduserer vi deg til viktige verktøy du kan bruke når du skal promotere musikken din. Vi går gjennom både hvordan din artist/låtskriver-side bør se ut på YouTube, hvordan du kan bruke Facebook Business Manager og grunnleggende oppsett av Google AdWords. Videoene er laget av Sesong 1.

Du kan se hele videoserien her.

Kom i gang med YouTube

YouTube er faktisk et av stedene flest folk hører på og oppdager musikk. Vi viser deg i denne videoen hvordan du som band eller artist, oppretter en YouTube-kanal, og hvordan du kommer i gang med å laste opp dine egne videoer.

Facebook Business Manager (del 1)

Det har den siste tiden blitt vanskeligere for bedrifter og artister å nå ut til sitt publikum på Facebook. Det er derfor viktigere enn noen gang å benytte seg av Facebook sitt eget verktøy Business Manager’. I denne videoen viser vi deg hvordan du oppretter en Business Manager-konto.

Facebook Business Manager (Del 2)

I denne videoen viser vi deg hvordan du kommer i gang med din første annonse-kampanje på Facebook, via Facebook Business Manager. Her er det ekstremt mange muligheter, og vi viser deg noen gode tips og triks til hvordan du best kan nå ut til ditt publikum. 

Google AdWords

Det er ingen tvil om at Google er en av de største kjempene i den digitale verden. Det kan være vanskelig å nå opp på søkeresultatene når man søker på Google. Vi viser deg derfor i denne videoen hvordan du oppretter din egen Google AdWords-konto, og hvordan du gjennomfører din første søk-kampanje, for å øke mulighetene dine for å nå ut i mengden.

Del dette innlegget

Tilbake til toppen