Kunstnerforsikringen - NOPA
  • EN
  • Kalender 27

Kunstnerforsikringen

Som NOPA-medlem har du tilgang på både private forsikringer og næringsforsikringer til svært konkurransedyktige priser.
KF_loddrett_rgb

NOPA er stolte over å ha fått til denne ordningen, som vil innebære vesentlig lavere forsikringskostnader for de aller fleste av våre medlemmer. NOPA betaler en årlig sum som gir samtlige medlemmer tilgang på ordningen. Vi har arbeidet lenge for å få på plass en skikkelig forsikringsordning for komponister og tekstforfattere, og i 2017 ble den endelig lansert.

Jon-Willy Rydningen, komponist og 2. nestleder i NOPA, er strålende fornøyd med Kunstnerforsikringen:

Alt som kunne gjøres gjennom Kunstnerforsikringen var veldig bra. Penger spart – supre vilkår.

For å sammenligne priser og få informasjon om hvilke forsikringer som er fordelsaktige for deg som frilanskunstner, ta kontakt med Kunstnerforsikringen.

Kunstnerforsikringen er et felles forsikringssamarbeid mellom en rekke norske kunstnerorganisasjoner. Organisasjonene har gått sammen om å innhente tilbud på medlemsforsikringer på vegne av en stor gruppe kunstnere, blant annet NOPAs medlemmer. Fellesskapet med de andre kunstnerorganisasjonene gjør at vi har fått svært gode priser, og også tilgang på en rekke syke/uføre-forsikringer tilpasset frilansere.

Forsikringene i ordningen er tilgjengelige for alle NOPA-medlemmer og deres familier. Det er vel verdt å kontakte Kunstnerforsikringen for å få et pristilbud på de forsikringene du allerede innehar, samt å få informasjon om hvilke andre forsikringer du bør vurdere.

Kunstnerforsikringen har utarbeidet en PDF som beskriver ordningen i korte trekk. Den kan du lese her.

Vi håper du får stor nytte av ordningen!