Vill Vill Vest - NOPA
  • EN
  • Kalender 23

Vill Vill Vest

NOPA og Vill Vill Vest inviterer til masterclass om låtskriving og produksjon
  • Fredag 25. september 2020

Ønsker du å delta?

Når: fredag 25. september, klokka 11:45

Hvor: Verftet, Bergen

Alle seminarer og konserter livestreames, og NOPA-medlemmer kan få digitalt festival- og konferansepass ved å skrive en epost til trine@nopa.no. Det finnes også et begrenset antall plasser til å delta på masterclassen fysisk.

Om masterclassen:

NOPA presenterer årets låtskriversamtale på Vill Vill Vest. Sondre Lerche og produsent Matias Tellez skal presentere to komposisjoner fra Sondres karriere som de har samarbeidet på. Gjennom fremføring, samtale og deling av innspillingsprosjektet vil de gi publikum innsikt i skriveprosess, arrangering, produksjon og det ferdige resultatet.

Sondre Lerche er en av Norges fremste låtskrivere og artister, både hjemme og ute i verden. Han platedebuterte i 2001 med «Faces Down», og slapp i juni studioalbum nummer ni, det svært kritikerroste «Patience», som han i sommer har turnert landet med, i solo-format. Lerche har i tillegg komponert filmmusikk, skrevet sanger for Fantorangen, utgitt essay-samling, og debuterer i høst som barnebokforfatter.

Matias Tellez gjorde sin debut som artist allerede som fjortenåring, og har siden den gang jobbet som produsent, musiker, og mikser. Han har jobbet med en lang rekke artister som boy pablo, Sondre Lerche, Razika og Kommode. Dette arbeidet har blant annet ført til hele fem Spellemannsnominasjoner.