Vill Vill Vest & delegatpass - NOPA
  • EN
  • Kalender 03

Vill Vill Vest & delegatpass

Ønsker du delegatpass til festivalen? Opplev et variert program med flere interessante låtskrivere og artister som beveger seg i den norske musikkfloraen for tiden.
vvv21-matias-tellez-sondre-lerche-
NOPA presenterer låtskriverprat med Matias Téllez og Sondre Lerche på årets Vill Vill Vest i Bergen. Foto: Jan Steele / Vandaskog
  • til

NOPA vil også i år være til stede på musikkfestivalen Vill Vill Vest i Bergen, og presenterer årets låtskriversamtale. Vi har invitert NOPA-medlemmene Sondre Lerche og Matias Téllez. Sammen skal de presentere et par komposisjoner fra Sondres karriere som de har samarbeidet på. Gjennom fremføring, samtale og deling av innspillingsprosjektet vil de gi publikum innsikt i skriveprosess, arrangering, produksjon og det ferdige resultatet.

NOPA presenterer: Låtskriversamtale med Sondre Lerche og Matias Téllez

Torsdag 9. september kl. 12 / Kulturhuset i Bergen / 2. etasje

Vi ser frem til et variert konferanse- og konsertprogram. Vi håper flere tar turen innom festivalen!

Sondre Lerche er en av Norges fremste låtskrivere og artister, både hjemme og ute i verden. Han platedebuterte i 2001 med «Faces Down», og slapp i 2020 studioalbum nummer ni, det svært kritikerroste «Patience», som han har turnert landet med. Lerche har i tillegg komponert filmmusikk, skrevet sanger for Fantorangen, utgitt essay-samling, og skrevet to barnebøker.

Matias Téllez gjorde sin debut som artist allerede som fjortenåring, og har siden den gang jobbet som produsent, musiker, og mikser. Han har jobbet med en lang rekke artister som boy pablo, Sondre Lerche, Razika og Kommode. Dette arbeidet har blant annet ført til hele fem Spellemannsnominasjoner.

Delegatpass til NOPA-medlemmer

NOPA har et begrenset antall delegatpass som vi ønsker å tilby NOPA-medlemmer i regionen til en rabattert pris. Egenandelen for delegatpass er kr 300, og inkluderer tilgang til konferanseprogram og alle konserter. Skriv en epost til trine@nopa.no om hvorfor du ønsker å delta.

Vill Vill Vest 2021 går over tre dager, fra torsdag 9. til og med lørdag 11. september.

Hele festivalprogrammet finner du her.