Innspillsmøte for NOPA-seminaret 2023! - NOPA
  • EN
  • Kalender 10

Innspillsmøte for NOPA-seminaret 2023!

NOPA ønsker å invitere medlemmer og tilknyttede til å bidra med innspill til programmet for NOPA-seminaret 2023!
NOPA-seminaret 2022
  • til

Vi ønsker dine innspill
Sett av mandag 15. august kl. 13:00 – 14:30. Da ønsker vi å høre fra deg om hva du ønsker å oppleve på vårt neste NOPA-seminar! Dine innspill er viktige for at vi kan lage et best mulig program for deg og dine kollegaer!

Agenda for møtet

  • Velkomst og presentasjon av programutvalget
  • Arbeidsprosessen – slik jobber vi med NOPA-seminaret
  • Vi snakker om dine innspill
  • Veien videre

Tid og sted
Møtet skal foregå i NOPAs kontorlokaler i Kongens gate 24 (Oslo) mandag 15. august kl. 13:00 – 14:30.

De som ikke kan delta fysisk, kan sende innspill til prosjektansvarlig chi@nopa.no, der du merker i emnefeltet «Innspill NOPA-seminaret», eller de kan sende innspillet via skjemaet i denne saken.

Siste frist for påmelding er fredag 12. august kl. 14:00.

Tenk på dette når du forbereder deg til møtet
NOPA-seminaret har tradisjonelt vært en møteplass for låtskrivere, komponister, tekstforfattere og produsenter. Seminaret har som mål å man skal gå derfra og føle seg motivert og med nye verktøy til å skape ny musikk, tekst og verk. Vi har derfor ikke fokusert på “den administrative” delen av musikkvirksomhet (f.eks. kontrakter, budsjett, søknader, trygderett etc), eller den utøvende delen (f.eks. samspill, stå på scenen, hvordan håndtere publikum etc). Det er derfor fint om innspillene deres ta utgangspunkt i “det skapende”.

For at vi skal gjøre det mest mulig effektivt på møtet, så ønsker vi at hver person holder seg til maks 3 innspill. Det er fint om dere kan forberede innspillene så godt og konkret som mulig. Vi setter av begrenset tid per person, slik at vi holder møtetiden.

Servering
Det blir servert kaffe/te og noe lett å spise på.

Vel møtt!