• EN
  • Kalender 17

Trondheim Calling

NOPA tilbyr medlemmer gratis delegatpass til festivalen.

  • Mandag 18. november 2019 kl 00:00

NOPA fortsetter samarbeidet med Trondheim Calling, som går av stabelen 31. januar–2. februar 2019. I konferanseprogrammet kan du fordype deg i temaer som synkronisering, avtaler og rettigheter og låtskriving. Hele konferanseprogrammet finner du her.

Vi tilbyr gratis delegatpass til medlemmer som ønsker å delta på seminaret. Send en e-post til kristian@nopa.no om du ønsker pass. OBS! Begrenset antall.Sammen med festivalen presenterer vi flere programposter, hvor vi fordyper oss i låtskriving. Første programpost er klar:

OM Å SKRIVE LÅTER: 1. FEBRUAR: 13.30–14.30

Vi presenterer et låtskriverpanel med et knippe låtskrivere som jobber på hver sin unike måte: Ole Torjus Hofvind, Hanne Kolstø, Einar Stray og Tooji Keshtkar. De skal ta oss med på et dypdykk inn i låtskrivingens verden.

Ole Torjus er en av landets fremadstormende produsenter og har allerede vunnet Spellemann for Årets Produsent med Cezinandos album «Noen Ganger og Andre». Hanne Kolstø har gitt ut et album i året siden 2009 og er på veien blitt en av landets mest etablerte artister. Tooji Keshtkar har siden 2015 lagt artistkarrieren på hyllen for å kunne fokusere fult på å skrive låter for andre artister. Einar Stray er alt-mulig-mannen som leder panelet; de siste årene har han gjort det meste, enten som artist, låtskriver, podkast-sjef eller sessionmusiker.

De har minst fire forskjellige innfallsvinkler inn i låtskrivervirket, men musikken i seg selv er alltid like viktig. Einar og panelet hans skal ta oss gjennom ulike prosesser, roller, utfordringer og spenning som de møter i hverdagen sin og derfra kartlegge låtskrivervirket for oss.