Trondheim Calling - NOPA
  • EN
  • Kalender 26

Trondheim Calling

NOPA tilbyr medlemmer subsidiert delegatpass til festivalen.
Facebook Cover Event – 10 år
  • til

Musikkfestivalen og bransjetreffet Trondheim Calling holdes 30.01–01.02, og fyller 10 år i 2020. Vi fortsetter samarbeidet og presenterer i år en unik masterclass med en låtskriver i verdensklasse.

Che Pope har vunnet flere Grammys og jobbet med noen av de største artistene i vår tid. Han har jobbet med artister som Aretha Franklin, Whitney Houston, Carlos Santana, Destiny’s Child, Lauryn Hill, Dr. Dre, Eminem, Jay-Z, 50 Cent, The Weekend, A$AP Rocky og Kanye West.

Che har også jobbet på bransjesiden av musikkbransjen, da i lederroller innen markedsføring og som A&R. Senest som COO for G.O.O.D. Music og som Senior VP A&R og Lead Staff Producer hos Aftermath Records. I denne seansen vil Che dykke dypt ned i noen av hit-låtene sine og forklare den kreative prosessen, valgene som er gjort i produksjonen og hvordan sangen er skreddersydd for artistene. Med produksjonen vist på storskjerm vil han kunne vise hvordan hvert spor blir behandlet og hvordan de er satt sammen.

Seminaret holdes fredag 31.01 klokka 15.00–14.00. I tillegg blir det også en meet and greet med Che Pope, hvor du får en liten matbit og kan møte oss i NOPAs administrasjon.

Vi tilbyr nå delegatpass til redusert pris for medlemmer som ønsker å delta på seminaret. Prisen du betaler for passer er 200 kroner. Send en e-post til lasse.lokoy@nopa.no om du ønsker pass. Medlemmer som bor i Trondheim vil bli prioritert. OBS! Begrenset antall.