Songfarm 2021 - NOPA
  • EN
  • Kalender 10

Songfarm 2021

daWorks Music Publishing og The Woods arrangerer i år Song Farm for 11. gang.
  • til

Arrangeres 30.08-03.09

Søknader sendes inn her

Se mer info om prosjektet på Songfarm.no.

Etter fjorårets kansellering har vi nå akkurat startet castingen til årets Song Farm og søker etter trackere, toplinere og artister som er representert av musikkforlag, label og/eller management. daWorks Music Publishing og The Woods arrangerer i år Song Farm for 11. gang, med støtte fra Musikkforleggerne og Music Norway.

Song Farm har vokst seg til å bli en av Skandinavias største og mest kjente låtskrivercamper. Her samler vi noen av de beste nordiske og internasjonale låtskriverne og artistene fra forskjellige plateselskap, musikkforlag og management. Målet er å skrive bra låter sammen med konkrete artister og samtidig at folk får utvidet sitt norske og internasjonale nettverk. Musikalsk fokus er pop, R&B, hip hop og EDM. Song Farm 2021 finner sted mandag 30. august – fredag 3. september og arrangeres på idylliske norskeide Saltögården på Saltö, like syd for Strömstad i Sverige (ca. 2 timers kjøretur fra Oslo).

Øya er et naturreservat og ligger med broforbindelse helt ytterst i havgapet mot Kosterfjorden. Husene på Saltögården er ustyrt med flygel. Det er en egenandel på kr. 1.600 pr. deltager som inkl. felles busstransport, soveplass, mat, drikke og deltagelse. Vi har en felles buss fra sjøsiden på Oslo S som kjører ned kl. 18 på mandagen og hjem igjen kl. 12 på fredagen (tilbake i Oslo ca. kl. 15). Under Song Farm deltar 30 av Nordens fremste profesjonelle låtskrivere innenfor populærmusikk og 10 artister. I tillegg deltar låtskrivere og artister fra utsiden av Norden. Song Farm er ikke en vanlig ‘song camp’, men en co-write-samling der koblingen med artister og skriving til deres konkrete innspillingsprosjekter er hovedfokus.

Artistene som deltar kommer fra både store og små plateselskap i Norge og utlandet. Hver dag til frokost over tre dager blir 10 nye team satt sammen bestående av tre-fire låtskrivere/artister. I løpet av dagen skrives en ny låt som presenteres i plenum på kvelden. Neste dag roterer alle deltagerne slik at de får jobbet med nye folk. Totalt er vi årlig ca. 50 deltagere og crew på Song Farm. Teamene består av en tracker/produsent som er ansvarlig for å lage låtdemoen. Han/hun skriver sammen med en artist og 1-2 toplinere.