Søk om arbeidsopphold på Azorene i september 2022 - NOPA
  • EN
  • Kalender 10

Søk om arbeidsopphold på Azorene i september 2022

Benytt sjansen til å søke om opphold og deltagelse 11.– 19. september (ny dato).
06-04-2022_Terra Incognita_cred Carlos Brum Melo-16
Foto: Carlos Brum Melo
  • Mandag 1. august 2022

NOPA er partner i EØS-prosjektet Terra Incógnita i Portugal. Deltagere i prosjektet får arbeidsopphold og mulighet til kulturutveksling på øygruppen Azorene i Portugal.

Både NOPA-medlemmer og tilknytta kan søke. Vi tilbyr èn plass.

Frist for å søke er 1. august.

Gå hit for å søke!

I samarbeid med en eller flere portugisiske musikere/komponister, skal deltakerne komponere musikk/lyd/lydkollasjer til «the soundtrack for a trail in the nature of the Azores landscape». Det vil si at man bidrar til å skape lydsporet til en utvalgt tursti, med installasjoner og fremføringer. Terra Incógnita vil også lansere en mobilapp – der appen med musikken/lydene skal kunne brukes av besøkende på denne turstien. Rettighetene til lydene/musikken beholdes av komponistene, og kan og brukes i andre sammenhenger enn på den aktuelle turstien.

Arbeidsoppholdet strekker seg fra 11. september – 19. september. Det ble først annonsert til å vare fra 3. – 12. september, men arrangøren har utsatt oppholdet.

Prosjektet Terra Incógnita er tett knyttet til den anerkjente musikkfestivalen Tremor som arrangeres i april 2023.Les mer og søk her.