Musikkforum: Audun Vinger i samtale med Karin Krog - NOPA
  • EN
  • Kalender 29

Musikkforum: Audun Vinger i samtale med Karin Krog

Artisten, legenden og innovatøren Karin Krog møter Audun Vinger på årets siste Musikkforum. Velkommen til en samtale om et liv totaldedikert til musikken i over seks tiår... and counting!
Musikkforum M-hvit bakgrunn
  • til

Følg livestreamen her.

Jazzsanger Karin Krog har jobbet med musikk siden hun så Billie Holliday på Colosseum i Oslo i 1954. I 2016 – nærmere førti album senere – finner vi en stadig aktiv kvinne, som blant annet driver sitt eget label. Hvilke viktige erfaringer har Krog gjort seg opp igjennom årene, som kunstner, bransjeperson og menneske? Velkommen til en eksklusiv og inspirert start på desember måned!
Karin Krog er en av Norges største Jazzsangere gjennom tidene og har mottatt en rekke priser. Hun begynte i populære Kjell Karlsen Big Band, var åpen for pop-musikk og gjorde innspillinger med Public Enemies på 60-tallet. Internasjonalt har hun samarbeidet med bl. a. Archie Shepp, John Surman, Lester Bowie, Carla Bley, Bengt Hallberg og Palle Mikkelborg. Alt i 1969 ble Karin Krog kåret som en av Europas beste jazzvokalister av fagbladet Down Beat. Hun var den første lederen av Norsk Jazzforum, og driver sitt eget plateselskap, Meantime Records.
Audun Vinger er skribent og tidligere redaktør for Vinduet og Natt&Dag.

KL 18:00. GRATIS INNGANG.
Velkommen!

Musikkforum er Norsk Komponistforening og NOPAs felles faglige forum med målsetting om å skape større bevissthet og engasjement rundt komposisjon, tekst og beslektede yemaer innenfor musikk. Musikkforum er gratis og åpent for alle.