Musikk for barn og unge - NOPA
  • EN
  • Kalender 10

Musikk for barn og unge

En låtskriversamtale om barnemusikk og fortellingen om Thorbjørn Egners kunstneriske liv.
Musikk For Barn og Unge
  • til

NOPA er svært stolte av å presentere denne spennende låtskriversamtalen mellom den fantastiske Rasmus Rohde og Spellemannsvinner Sarah Camille om “Musikk for barn og unge”. I tillegg er Bjørn Egner invitert til å fortelle om Thorbjørn Egners oppvekst og kunstneriske liv.

Samtalen vil foregå fysisk, men også bli streamet på Facebook her.
Sted: Popsenteret, Trondheimsveien 2, Bygg T, 0560 Oslo
Pris: Gratis

Påmelding til fysisk deltagelse her.

—————————

Thorbjørn Egner på nært hold

 Kl. 12-12.40

Bjørn Egner er invitert til å fortelle om Thorbjørns oppvekst og hans fascinerende kunstneriske liv gjennom et lysbildeforedrag. Vi vil få innblikk i utviklingen i Thorbjørn Egners arbeid, fra hans første skriverier og arbeid som billedkunstner og grafiker, til hvordan hans mest kjente fortellinger først ble til i radio, og deretter ble videreutviklet som bøker og skuespill. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Egner og hans enestående bidrag til Norges kulturarv!

—————————

“Musikk for barn og unge”

Kl. 13-14.30

—————————-
Rasmus Rohde er musiker, tekstforfatter og dramatiker, bosatt i Trøndelag. Han har gitt ut 5 plater med barnemusikkorkesteret «Rasmus og verdens beste band» i tillegg til en soloplate og en utgivelse med mordballader. Han har også skrevet mye dramatikk, for bl.a. Trøndelag Teater og andre profesjonelle scener og grupper, og han driver kulturbedriften RAA produksjoner sammen med instruktør Ane Aass.

Les mer om Rasmus her:
https://raaproduksjoner.no/

https://rasmusogverdensbesteband.no/

—————————
Sanger, poet og forteller Sarah Camille har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både hennes unge og voksne publikum.

Sarah er født i Paris, vokst opp i Oslo, med røtter fra Martinique på mors side og Stavanger på fars side. Også kunstnerisk flyter Sarah stadig fritt imellom mange verdener:

Hun har lenge drevet med poesi, og i 2011 ble hun Norgesmester i poesislam. Sarah har medvirket som forteller og tekstforfatter i flere scenekunst prosjekter. Hun er nå aktuell med ny dramatikk skrevet for Kilden teater og konserthus.

Musikken har etterhvert fått stor plass i Sarahs arbeider. Nylig fikk hun Spellemannsprisen for beste barneplate i 2020 med albumet «Spor av dråper og røde nebb».

Hennes tekster er fulle av lekenhet, rytme og flyt; men også alvor og melankoli.
Med en myk og nær vokal beveger musikken seg mot jazz, vise og folk.
Med seg har hun en nydelig bukett av musikere som beveger seg i et grenseløst musikalsk landskap.

I Oktober slipper Sarah Camille albumet «Vingeslag» ved KKV.