«Bedragersyndromet hos musikere» med Jo Skaansar - NOPA
  • EN
  • Kalender 10

«Bedragersyndromet hos musikere» med Jo Skaansar

Mange høytpresterende mennesker strever med en intens, skjult mistillit til egne ferdigheter – en følelse av at man har lurt andre til å tro at man er kompetent, og en frykt for å bli avslørt som en bedrager.
Jo Skaansar
Foto: Jonathan Vivaas Kise
  • til
Dette fenomenet kalles bedragersyndromet (impostor syndrome). I denne livestreamen vil psykolog og musiker forteller Jo Skaansar om bedragersyndromet, hvordan det kan utspille seg hos musikere og hva som kan hjelpe.
Innledningen varer omlag 20 minutter etterfulgt av spørsmålsrunde. Seer kan sende inn spørsmål underveis i foredraget direkte på livestreamingen.

 

—————-

 

Om foredragsholder:
Jo Fougner Skaansar (f. 1984) er bassist, komponist og psykolog utdannet fra Jazzlinja ved NTNU, Norges Musikkhøgskole og Universitetet i Oslo. Han jobber med band og artister i inn- og utland, mest innen innen jazz og folkemusikk. Jo har gitt ut to album under eget navn (siste utgivelse er «Fange av mi tid» fra 2019), og har ellers medvirket som el- og kontrabassist på over 50 plateutgivelser. Han har spilt med artister som Kenny Wheeler, Ulf Wakenius, Trygve Seim, Sinikka Langeland, Gjermund Larsen, Beady Belle, Jon Christensen, Steve Dobrogosz, Trondheim Jazzorkester og Hot Club de Norvege. Skaansar jobber som klinisk psykolog ved Akershus Universitetssykehus og har dessuten vært gjesteforsker ved RITMO Senter for tverrfaglig forskning på rytme, tid og bevegelse ved Universitetet i Oslo.