Kom på generalforsamling og sommerfest 30. mai - NOPA
  • EN
  • Kalender 11

Kom på generalforsamling og sommerfest 30. mai

NOPA varsler om ordinær generalforsamling mandag 30. mai på Stratos, Youngstorget 2A i Oslo. Etterpå blir det sommerfest for de som deltok på generalforsamling!
nopa_ny_profil

Ordinær generalforsamling
Registrering og mat fra kl. 13:30. Møtet starter klokken 14:00.

Har du saker du ønsker å ta opp på generalforsamlingen? Siste frist for innsending av saker er mandag 25. april, fem uker før generalforsamlingen. Saker sendes til post@nopa.no. Sakspapirer sendes til alle medlemmer ca. to uker før generalforsamlingen. Har vi din korrekte adresse? Adresseendring sendes til post@nopa.no.

Sakspapirene er også tilgjengelige elektronisk.

Bor du mer enn 100 kilometer fra Oslo kan du få reisestøtte. Billigste reisemåte må velges. Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Dagen etter, tirsdag 31. mai, avholder TONO sin generalforsamling. Vi oppfordrer alle til å delta på denne.

Sommerfest

Påmeldingsfristen er 18. mai.

Etter generalforsamlingen blir det nok en mulighet til sosialt samvær og faglig fellesskap. Da arrangerer vi nemlig sommerfest med gode kollegaer, mat og drikke. Også sommerfesten blir på Stratos i Oslo.

For at vi skal kunne bestille riktig mengde mat og drikke må vi vite hvor mange som kommer. Fyll ut dette skjemaet, så er du påmeldt. Om du skulle bli forhindret fra å komme, er det viktig at du gir beskjed.

Klikk her for påmeldingsskjema