Havna 2020 tar form

Programarbeidet til det 16. Havna-seminaret er i gang.

– På Havna 2020 lover vi masse engasjement og sterke øyeblikk som angår ethvert musikkskapende menneske, sier Torgny Amdam.

Han er en tredjedel av Havna-komiteen, som skal planlegge neste års inspirasjonsseminar for NOPA-medlemmer. I komiteen sitter også Samsaya Sampda Sharma og Kate Havnevik.

– Vi skal også ta med det spirituelle og det som rører ved det innerste i oss, sier Samsaya Sampda Sharma.

Neste års Havna-seminar holdes 13.–15. januar på Tjøme.

Åndelig julebord

Havna-seminaret har ofte blir kalt «NOPAs åndelige julebord» og har kreativitet og inspirasjon i sentrum. Det er også en møteplass for medlemmene og en mulighet til å møte fremtidige samarbeidspartnere.

De siste årene har medlemmer blitt invitert inn i programarbeidet for å komme med deres innspill. I år var det Anne Lande, Ole Vik, Benedicte Torget, Juno Jensen og Bendik Baksaas som fikk komme med sine ideer til Havna.

Baksaas var på Havna første gang i år, og syns det aller beste var nettverket av kolleger.

– Det er en unik anledning til å møte kolleger som man ikke vanligvis møtes. Her er den en stor rekke av kolleger som jeg ellers bare hører musikken til, men som jeg ikke kjenner personlig. Jeg fikk utvida nettverket mitt og fikk inspirasjon fra andre kanter av det kunstneriske spekteret, sier han.

Ole Vik, Anne Lande og Tine Tangestuen (administrativ leder) under Havna-møtet. Foto: Marthe Vee

15 år med Havna

Ideen til Havna kom fra æresmedlem Lars Martin Myhre, som ønsket seg et «immaterielt julebord». Han har en klar oppfordring til medlemmer:

– Fordi man lærer noe, fordi det er inspirerende, fordi det er gøy og fordi man lærer å kjenne mange sjeldne planter i Guds låtskriverherbarium på tvers av sjangere, generasjoner og status. Mang et vellykket musikalsk samarbeid har startet på Havna.

Havna er forbeholdt NOPA-medlemmer, men det settes også av noen plasser til tilknytta medlemmer. Følg med på høsten for program! Har du ideer til Havna? Send de til tine@nopa.no

Les også: Havna-seminaret gjennom 15 år

Bendik Baksaas og Juno Jensen kom med sine ideer til Havna 2020. Foto: Marthe Vee

Del dette innlegget

Tilbake til toppen