HARPA-prisen 2022 - NOPA
  • EN
  • Kalender 26

HARPA-prisen 2022

37 scores er påmeldt til HARPA Nordic Film Composers Award 2022.
HARPA 2022

Komponister som jobber i de nordiske landene og er medlem av de nordiske musikkrettighetsforvalterne har meldt på en rekke scores til fristen som var 1. oktober. I tiden frem til 1. desember vil fem nasjonale juryer velge ut de fem nominerte nordiske komponistene som skal til Berlin for HARPA Nordic Film Music Days and Composers Award. Vinneren av HARPA-prisen 2022 blir valgt ut av en internasjonal jury. Vinneren av pris i 2021 var Flemming Nordkrog (Danmark) for Shine Your Eyes.

Se alle tidligere vinnere her.

Nordic Film Music Days har blitt en fast del av arrangementskalenderen under BERLINALE – Berlin International Film Festival. Arrangementet er en unik mulighet til å synliggjøre nordiske komponister og å vise frem filmmusikken.

Nordic Film Music Days (NFMD) skaper rom for dialog og nye nettverk mellom deltakerne og gir mulighet for fremtidige samarbeid. I 2022 finner NFMD sted lørdag 12. februar og søndag 13. februar. Under festivalen deles også Harpa-prisen ut, og er blitt et populært innslag under festivalen. En unik mulighet for å sette fokus på nordiske filmkomponister.

De påmeldte komposisjonene er for et narrativt innslag, dokumentar eller TV-serie utgitt mellom 21. juli 2020 og 21. juli 2021.

Se mer info her.