Har du lidenskap for musikk? NOPA søker medlemsansvarlig! - NOPA
  • EN
  • Kalender 24

Har du lidenskap for musikk? NOPA søker medlemsansvarlig!

NOPA søker en dedikert medlemsansvarlig som ønsker å veilede og være i kontakt med våre medlemmer.
Trine2
Foto: Helge Brekke

Vil du spille en sentral rolle i å styrke og utvikle NOPA’s medlemsnettverk? I denne rollen vil du ha en unik mulighet til å skape et trygt og inspirerende miljø for komponister og låtskrivere i Norge.

Stillingen har et bredt spekter av oppgaver der man leder en rekke ulike prosesser. En person som er selvstendig og initiativrik vil ha stor frihet til å legge opp sin egen arbeidshverdag.

Medlemsansvarlig – fast stilling – 100 %

Stillingen har søknadsfrist 20. november.

Søkere blir kontaktet tidlig i uke 47. Intervjuer vil skje i Kongens gate 24, den 5. og 6. desember og andregangsintervju 11. desember.

 

Sentrale arbeidsoppgaver i stillingen innebærer: 

  • Medlemstjenester og medlemskontakt: Du vil være ansvarlig for tilbud til NOPAs medlemmer, og være deres primære kontaktperson for spørsmål, hjelp og veiledning. Dette inkluderer drift og utvikling av NOPAs medlemstilbud.

 

  • Tilskuddsordninger og komiteer: Du vil være ansvarlig for å følge opp og koordinere flere av NOPAs tilskuddsordninger, juryer og komiteer, som vil innebære samarbeid med mange ulike kunstnere.

 

  • Arbeidsboliger i Vence, Berlin og London: Du vil ha ansvar for booking og administrasjon av NOPAs arbeidsboliger. Dette innebærer årlige besøk til arbeidsleilighetene og kontakt med forvaltere.

 

  • Oppfølging av tillitsvalgte: Du vil samarbeide med NOPAs tillitsvalgte, og sikre at de har nødvendig støtte og informasjon til å utføre sine oppgaver på en effektiv måte.

 

  • Delta i styrearbeid: Medlemsansvarlig er referent på NOPAs månedlige styremøter, og har sammen med administrativ leder et særskilt ansvar for saksbehandlingen i forbindelse med møtene.

 

Vi ser etter deg som er: 

  • Samarbeidsorientert og fleksibel: Vi søker en kandidat som trives i team og er fleksibel i en dynamisk arbeidshverdag. Evnen til å samarbeide effektivt med kolleger, medlemmer og eksterne samarbeidspartnere er avgjørende for å lykkes i denne rollen.

 

  • Strukturert og løsningsorientert: Du må ha god planleggingsevne og være i stand til å håndtere flere oppgaver samtidig. Du bør også være proaktiv og ha evnen til å finne kreative løsninger på utfordringer som oppstår.

 

  • Kommunikativ og serviceinnstilt: Vi ser etter en person som har svært gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig. Evnen til å være en god lytter og forstå medlemmenes behov er en viktig del av denne rollen.

Søk her!