Får du ikke mailer fra oss?

NOPA sender ut nyhetsbrev med nyttig informasjon (frister, arrangementer, arbeidsboliger etc) cirka én gang i måneden. Vi har fått noen tilbakemeldinger på at enkelte ikke får mailene, og tror årsaken kan være bl.a. forskjellige filtre i mottakernes innbokser.

Om du ikke får eposter fra NOPA, er det tre ting du må sjekke:

1) Er du registrert med en epost-adresse hos oss? Får du nyhetsbrevene våre pr. vanlig post, så er du ikke det. Da kan du sende epostadressen din til post@nopa.no, så registrerer vi den i systemet.

2) Sjekk spamfilteret på mailkontoen din. Siden våre nyhetsbrev sendes ut via en plattform som veldig mange kommersielle foretak bruker, kan aggressive spamfiltere sortere de som spam. Legg også inn *@nopa.no som sikker avsender (stjernen betyr at du kan motta all mail sendt fra NOPA, være seg om den er fra styreleder Ingrid Kindem, administrativ leder Tine Tangestuen eller noen andre med NOPA-adresse).

3) Enkelte mailtjenester, blant andre Gmail, sorterer mailer som er markedsføring i en egen fane som heter «Promotions». Dette kan du selv endre på. Vi har laget en liten guide for Gmail-brukere.

Bruksanvisning Gmail

1) Spam-innboksen finner du nede til venstre (om du ikke har gjort noen endringer på standardoppsettet). Om du finner en epost fra NOPA der, marker den og trykk på «Ikke spam»-knappen.spam

3) Om du ikke finner den i spam, kan det være at den ligger under fanen som heter «Promotions». I så tilfelle kan du bare dra den over til «Primary»-fanen. Når du får spørsmål om du vil gjøre dette med all fremtidig epost fra NOPA, svar ja.promoprimary_future

Og, som alltid, skulle du ha noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Del dette innlegget

Tilbake til toppen